SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (2023)

Innhold

 • 1 Hva bør du vurdere før du kjøper et SUP-brett?
 • 2 Bestway Hydro Force Aqua Journey – Budsjettvennlig SUP brett
 • 3 Bestway Hydro-Force Freesoul – allsidig bruk
 • 4 Sup brett Hydro-Force White Cap – praktisk modell for nybegynnere og litt erfarne brukere
 • 5 Aqua Marina Vapor SUP Brett – ypperlig til nybegynnere
 • 6 Bestway Hydro Force Kahawai – stand up paddleboard til nybegynnere og erfarne brukere
 • 7 Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett – til de med mindre enn 5 års erfaring
 • 8 Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett – til kvinner av alle ferdighetsnivåer
 • 9 Bestway Hydro Force Oceana paddleboard 10″ – Best i test SUP brett og toppselger
 • 10 Aqua Marina Fusion

Sommersolen danser på havets overflate mens du glir bortover bølgene og føler at du bokstavelig talt kan gå på vannet. Dette kan bli din sommerdrøm hvis du investerer i et SUP brett / paddle board.

Et SUP brett – også kalt et padlebrett – er et brett som ved hjelp av arm- eller padlebevegelser dytter deg fremover på vannet.

Vi har gjort grunnarbeidet for deg og funnet frem til modellene som er de beste ifølge ekspertene.

Vi presenterer modellene hver for seg slik at du på en enkel og oversiktlig måte kan se hva ekspertene fremhever ved hver modell, og hva du bør vite av praktiske ting.

I det siste avsnittet kan du få inspirasjon til å finne andre treningsapparater som kanskje også vil interessere deg. Her kan du finne alt ifra testartikler av utstyr til hjemmetrening, pulsklokker og tredemøller, til badevekter og massasjepistoler.

Hva bør du vurdere før du kjøper et SUP-brett?

 • Vektkapasitet – Når du skal kjøpe et SUP-brett, må du tenke på hvor mye vekt SUP-brettet kan tåle. Hvis du veier mer enn SUP-brettet har kapasitet til å holde , vil det være vanskeligere å padle og kanskje ikke være like stabilt. Dette inkluderer din egen vekt og vekten av utstyret som du vil ha med deg. SUP-brett holder tåler vanligvis mellom 90 og 140 kg vekt, men det finnes SUP-brett som kan tåle mer enn 230 kg. Hvis du veier mindre enn 90 kg, bør alle standard SUP-brett kunne tåle din vekt. Hvis du veier mer enn det, kan det være lurt å kjøpe et større SUP-brett for å sikre at du holder deg stabil. Da bør du se etter de modellenel som har en lengde på minst 300 cm og en bredde på rundt 80 cm.
 • Lengde og bredde – Korte SUP-brett (under 305 cm) passer bra for både surfing eller barn, men de som er designet spesielt for barn er vanligvis 240 cm lange. Medium SUP-brett (305 til 365 cm) er ideelle for allsidig bruk og for SUP-yoga. Lange brett (380 cm og over) er flotte for rask padling og langdistanseturer, men de er ikke like lett å manøvrere. De er går raskere enn korte og mellomstore brett, og de har en tendens til å ha en stødigere kurs. HVis du derfor er interessert i å padle raskt eller tur lange avstander, vil et langt brett være ditt beste alternativ. Et bredere brett vil alltid være mer stabilt, men husk at det kan gå tregere og, hvis det er for bredt for deg, kan det være vanskelig å padle. De varierer vanligvis fra ca. 63 cm opptil 93 cm for å imøtekomme en rekke behov. Hvis du skal på lange turer som krever at du har med deg ekstra utstyr, er det lurt å velge et bredere brett for å få mer lagringsplass. Smalere brett er derimot raskere og enklere å manøvrere, noe som gjør dem til valget blant racere og surfere. Prøv å matche bredden på SUP-en til kroppstypen din.En generel huskeregel er at hvis du er en liten person bør du kjøpe et smalere brett, og hvis du er en stor person bør du køpe et bredere brett.
 • Tykkelse – Tykkelse vil avgjøre hvor mye vekt SUP-brettet kan tåle. Jo tykkere brettet, desto mer vekt kan den bære og gjennomsnittlig tykkelse varierer fra 12 til 15 cm. Et tynt brett kan være et bedre valg hvis du er en liten person fordi det vil ha et lavere totalvolum og du vil være i stand til å manøvrere brettet riktig for mer effektiv bruk. For personer på over 90 kg vil et tykkere brett være et bedre valg slik at de kan føle seg tryggere mens de padler.
 • Pris – SUP-brett varierer i pris fra rundt 2000 NOK for et billigere alternativ til opptil 10000 NOK for mer avanserte high-end-modeller. Premium SUP-brett er vanligvis laget av mer solide materialer og kommer med en åre av høy kvalitet. De har også flere høykvalitets PVC-lag for et mer robust brett, og det er mange D-ringer og girfester for å feste utstyr. Budsjettalternativene veier banligvis mindre og er lettere å transportere, men de kommer ikke med tilbehør av høy kvalitet og er kanskje ikke like holdbare. Du må bestemme hvilket SUP-brett som er riktig for deg basert på budsjettet ditt og for hvilken type vannaktiviteter du planlegger å bruke det til. Noen ganger kan til og med de middels prisede modellene tilby et bredt spekter av funksjoner som kan kan holde for dine behov.
 • Bruker- og ekspertanmeldelser – SUP-brett blir brukt til forskjellige funksjoner, spm for eksempel fiske, racing eller bare for moro skyld. Når du er ute etter å kjøpe et SUP-brett, er det viktig å vurdere hva andre mener om produktet du vurderer å kjøpet. Brukeranmeldelser kan gi deg en idé om hvordan SUP-brettet fungerer under forskjellige forhold og om folk har hatt gode erfaringer med brettet. Ekspertvurderinger kan gi deg mer teknisk informasjon og kan hjelpe deg med å ta en mer informert beslutning om hvilket SUP-brett som er riktig for deg.

Flere av faktorene ovenfor kan være vanskelige å undersøke på egenhånd. Her kan du med fordel se nærmere på hva ekspertene har skrevet. Da er du sikker på å få en ekspert-blåstempling. Du kan finne linker til undersøkelsene nederst i artikkelen.

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (1)

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv. I stedet samler vi resultatene fra upartiske tester slik at du raskt og enkelt kan få en bedre oversikt over de mest velfungerende modellene på markedet.

»De 5 beste sup-brettene i test-guiden 2022»

 • Bestway Hydro Force Aqua Journey - Vår rekommendation
 • Bestway Hydro-Force Freesoul - Beste sup brett i premiumklassen
 • Sup brett Hydro-Force White Cap - Best sup brett for prisen
 • Aqua Marina Vapor SUP Brett - Beste sup brett for nybegynnere
 • Bestway Hydro Force Kahawai - Beste sup brett for erfarne brukere

Bestway Hydro Force Aqua Journey – Budsjettvennlig SUP brett

Vår rekommendation

✅ Kåret til Best Value hos surfemagasinet Globosurfer.com
✅ 4,5 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Verdensledende produsent for oppblåsbare produkter: Bestway

2.990 Kr.

Bestway Hydro Force Aqua Journey vil være det beste padlebrettet for deg som ser etter en budsjettvennlig modell.

Modellen er en favoritt både blant eksperter og forbrukere. Hos den internasjonale forhandleren Amazon får produktet hele 4,5 av 5 stjerner, mens den blir kåret til «Best Value» (Beste verdi) i en test av padlebrett hos surfemagasinet Globosurfer.com.

Ekspertene er også veldig imponerte over modellen. De nevner at prisen helt klart er i den overkommelige enden av skalaen, men det følger likevel med alt av tilbehør du kan komme til å trenge. Designet får ros for å være både stabilt og funksjonelt, og ekspertene kommenterer at det er komfortabelt å bruke brettet, selv når du sitter på knærne. De påmonterte håndtakene gjør transporten enkel, og prestasjonen er like bra på havet som den er på innsjøer og elver. Opplevelsen blir oppsummert med ordene: «Simple, functional, and budget-friendly, the Bestway Hydro Force Aqua Journey is an excellent choice for beginners who are looking for a great entry board».

Brukerne er fornøyde med mange forskjellige aspekter ved modellen – blant annet den effektive pumpen som gjør det utrolig lett å komme i gang med å bruke produktet. Andre fordeler brukerne fremhever er den lave prisen, den solide konstruksjonen, det komfortable designet, selve prestasjonen på vannet i tillegg til alt det praktiske tilbehøret som følger med.

Det prisvennlige valget

Bestway Hydro Force Aqua Journey kommer med flere fordeler, men den største fordelen er nok prisen. Her er det snakk om en veldig overkommelig pris slik at alle typer av forbrukere vil kunne være med på moroa. Derfor trenger du heller ikke lete etter et tilbud på padlebrett for å kunne få råd til dette brettet.

Til tross for den lave prisen så kommer modellen med massevis av kvalitet, så du trenger ikke være redd for at du kommer til å gå på kompromiss med det mest essensielle.

Brettet er solid og holdbart, og det er skapt til å være robust. Du kan lett ta det med ut på «bøjan blå» og være sikker på å få en fantastisk opplevelse. Sikkerheten er høy, og du vil få en modell med et godt stå/sitte-område hvor du ikke kommer til å skli så lett.

Bestway sitt SUP brett er designet i en fargerik orange-gul nyanse som vil være lett å se, og veldig flott når det glir bortover vannflaten.

Allround-produkt

Noen modeller er laget for de store bølgene, mens andre er laget for roligere vann. Bestway Hydro Force Aqua Journey er et allround-brett, som du kan bruke i den type vann du foretrekker. Det har allikevel en klar fordel i de mer rolige omgivelsene hvor det ikke er så mye bølger.

Anvendeligheten er svært allsidig, og du kan bruke modellen både til den avslappende padleturen og til litt mer action. Yoga- og meditasjonsentusiasten vil også kunne dra fordel av brettet som lett vil kunne imøtekomme de aktivitetene som er mer rolige og avslappende.

En SUP er et oppblåsbart padlebrett, og derfor vil det være lett å transportere. Når du vil komme deg ut på vannet så trenger du bare å blåse det opp med pumpen som følger med. Du kan også kjøpe en elektrisk pumpe hvis du gjerne vil at det skal gå litt raskere.

Modellen har er en maksimumbelastning på 100 kilo.

Alt i alt så er Bestway Hydro Force Aqua Journey et fargerikt og budsjettvennlig valg som kommer med alt det essensielle og har en stor allsidighet.

Fordeler
 • Toppscorer i padlebrett test
 • Budsjettvennlig
 • Fargerik
 • Sikker og robust
 • Allrounder til flere typer vann
Ulemper
 • Ikke mulig å bruke noen kajakkfunksjon
 • Laveste vektkapasitet

Spesifikasjoner ved Bestway Hydro Force Aqua Journey – nøkkelopplysninger
🌀Produsent: Bestway
🌀Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀Lengde: 274 centimeter
🌀Bredde: 76 centimeter
🌀Tykkelse: 12 centimeter
🌀Vekt: 11 kilo
🌀Maksimum belastning: 100 kilo

Bestway Hydro-Force Freesoul – allsidig bruk

Beste sup brett i premiumklassen

✅ 4.6 Google Shopping
✅ 4.3 Amazon

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (4)

4.490 Kr.

Hovedfordelen med dette SUP-brettet er at det kan brukes til en rekke aktiviteter – kajakkpadling, seiling og yoga. Modelleb er perfekt for de som ønsker lange turer på stille vann og den gir utmerket stabilitet og kontroll.

 • Tritech-materialet er motstandsdyktig mot UV-stråler
 • Egnet for en rekke aktiviteter – kajakkpadling, seiling, yoga
 • Praktiske sidehåndtak og krok

Dette er hva du trenger å vite før du kjøper Bestway Hydro-Force Freesoul

Laget av Tritech og Drop Stitch materiale

SUP-brettet fra Bestway er et godt valg for de som leter etter et produkt av høy kvalitet. Den er laget avTritech-materialet, som gjør den motstandsdyktig mot UV-stråler og sikrer at den varer lenge. Siden den er 340 cm lang, faller den inn i en mellomstor SUP-brett kategori som er mer lang nok til å oppfylle behovene til både nybegynnere og erfarne brukere.

Avtakbart ergonomisk sete

Det ergonomiske setet er en flott funksjon som gjør det enkelt å padle i lange perioder og sikrer at du vil være komfortabel under hele turen. I tillegg kan setet enkelt tas av når du raskt vil komme deg på vannet igjen. Den er utrolig enkel å sette opp – det tar kun 15 minutter å ta den ut av den medfølgende oppbevaringsposen, blåse den opp og gå ut i vannet. I tillegg tar det ikke mye tid å tømme luften, så når du er ferdig med dagen på vannet, trenger du kun å oppbevare den i ryggsekken til neste gang du bruker den.

15 cm tykkelse

SUP-brettet tilbyr eksepsjonell styrke og fleksibilitet med en tykkelse på 15 cm, noe som vil gi mer stabilitet og sikkerhet enn andre modeller som er tynnere. Den kan tåle opptil 160 kg som er litt over markedetsgjennomsnitt, noe som gjør den til et godt valg for litt tyngre personer eller til de som liker å ha med seg ekstrautstyr. Den har også en sklisikker trekkpute som vil hjelpe deg med å holde deg på brettet selv i tøffere farvann. Denne modellen er plassert i en høyere prisklasse, men med tanke på stabiliteten og funksjonene den har å tilby, vil det være en langsiktig investering.

Fordeler
 • Ergonomisk avtagbart sete
 • Blåser raskt opp
 • Enkel å transportere
 • Sklisikkert belegg
 • Økt oppdrift på vannet på grunn av 15 cm tykkelse
Ulemper
 • Litt tung å bære for kortere personer når den er tømt for luft i sekken
 • I den høyere prisklassen

Hva sier brukere og eksperter om Bestway Hydro-Force Freesoul

SUP-brettet har en god vurdering på 4,6 av 5 basert på Googles samling av brukeranmeldelser og 4,3 av 5 på Amazon. Brukerne elsket hvor stabil og enkel å den er å bruke, i tillegg tilden enkle transporten og lagringen.

Konklusjon

SUP-brettet er enkelt å blåse opp og det tar liten tid å komme seg ut på vannet med den. Den eneste ulempen er at den er litt tung når den tømmes for luft, så det å bære den rundt i sekken kan være vanskelig for lave personer. Totalt sett er dette SUP-brettet et fantastisk alternativ av høy kvalitet som definitivt bør være øverst på listen for de som ikke har noe imot å betale en litt høyere pris.

Spesifikasjoner:

🌀 Bredde: 89 cm
🌀 Lengde: 340 cm
🌀 Tykkelse: 15 cm
🌀 Maks personvekt: 160 kg

Sup brett Hydro-Force White Cap – praktisk modell for nybegynnere og litt erfarne brukere

Best sup brett for prisen

✅ 4.5 Amazon
✅ God anmeldelse på Paddlelove.com
✅ God anmeldelse på Tripsavvy.com

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (6)

3.490 Kr.

Dette SUP-brettet er perfekt for familier og nybegynnere som ønsker å kjøpe deres første brett uten å måtte bruke for mye penger. Det er en allsidig modell som kan brukes som SUP-brett eller kajakk, avhengig av hva du foretrekker.

 • Kan brukes både som padlebrett og kajakk
 • Trippelfinne navigasjonssystem
 • Justerbar 3-delt aluminiumsåre

Hva du bør vurdere før du kjøper Sup brett Hydro-Force White Cap

Laget av materialer av høy kvalitet

Dette SUP-brettet har et trippelfinne-navigasjonssystem som gjør det veldig enkelt å styre og holde brettet rett på vannet . Platen er også laget av materialer av topp kvalitet, inkludert trelags forsterket polyester med dobbel PVC-vegg. Dette gjør brettet svært holdbart og langvarig, noe som betyr at du vil kunne ha glede av det i mange år fremover. Den er i stand til å motstå hindringer og skader ved regelmessig bruk. I tillegg har den en foot break foam roll som hovedsakelig brukes ved kajakkpadling for å holde deg på plass og den vil sikre at du får en komfortabel tur.

Stabil padling

En annen flott ting er en gripepute som sikrer at du ikke sklir på brettet. Denne puten sikrer at du holder deg trygg og stabil mens du padler. Dette er en flott funksjon, spesielt hvis du aldri har prøvd SUP-boarding før. Det vil også hjelpe deg med å opprettholde et trygt grep mens du står på den. Bredden på 84 cm sørger for at SUP-brettet ikke rister når du bruker den. På grunn av dette trenger du ikke å bekymre deg for å miste balansen, siden den er designet for å gi stabilitet. Tykkelsen er derimot litt under markedetsgjennomsnitt, men hvis du ikke går over vektgrensen vil ikke det påvirke stabiliteten.

Enkel inflasjon/deflasjon

I tillegg har den en fotbremseskumrull som hovedsakelig brukes ved kajakkpadling for å holde deg på plass og sikre en komfortabel tur. Den blåses også opp og tømmes raskt, og det tømte brettet og pakken veier bare rundt 15 kg, noe som gjør at den er enkel å bære rundt.

Fordeler
 • Praktisk dekkhåndtak for enklere transport
 • Sklisikker trekkdekkpute
 • To lag laminert PVC og drop-stitch-konstruksjon
 • Meget stabil takket være det bred dekket
 • Veldig lett og praktisk
Ulemper
 • Bærevesken er noe billig laget
 • Vektkapasiteten er begrenset til kun 120 kg

Hva sier brukere og eksperter om Sup brett Hydro-Force White Cap

SUP-styret har en god anmeldelse på Paddlelove.com hvor det står at det er ,,i stand til å skjære jevnt gjennom vannet takket være sin runde nese og brede kropp.» Tripsavvy.com sa at det er ,,et av de beste billige sup-brettene tilgjengelig». Modellen fikk også god vurdering på Amazon med brukere som elsket det lette og bærbare designet og den generelle balansen og stabiliteten som dette brettet ga.

Konklusjon

Dette er en stabil, lett og praktisk modell. Den er perfekt for alle som leter etter et brukervennlig SUP-brett for å nyte dagen i vannet. Spesifikasjonene sier at vektgrensen kun er på 120 kg, så de tyngre brukerne vil kanskje ikke oppleve brettet som veldig stabilt. Den andre ulempen vi fant er at noen brukere sa at bærevesken er litt billig laget. Totalt sett anser vi denne modellen for å være gi mye valuta for pengene og den vil oppfylle behovet til personer på nybegynner til middels nivå.

Spesifikasjoner:

🌀 Bredde: 84 cm
🌀 Lengde: 305 cm
🌀 Tykkelse: 10 cm
🌀 Vekt: 15,4
🌀 Maks personvekt: 120 kg

Aqua Marina Vapor SUP Brett – ypperlig til nybegynnere

Beste sup brett for nybegynnere

 • 4,8 / 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • Middels god anmeldelse av ekspertene hos Standuppaddleboardworld.com

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (8)

2.453 Kr.

Aqua Marina Vapor SUP Brett er et glimrende SUP brett til alle som har mindre enn 3 år med erfaring – og dette inkluderer også de grønneste nybegynnerne. Aqua Marina Vapor SUP Brett har mange gode egenskaper, og dette inkluderer blant annet modellens Double Action Liquid AIR V1 Pumpe som kan brukes til å blåse opp SUP brettet på en rask og enkel måte – i tillegg til D-ringen og den avtakbare glidefinnen.

 • Double Action Liquid AIR V1 Pumpe
 • Avtakbar glidefinne
 • D-Ring med justerbare stropper

Dette bør du tenke på før du kjøper Aqua Marina Vapor SUP Brett:

Tykk og stabil modell
Grunnet størrelsen så er dette et SUP brett som er stabilt og tykt. Aqua Marina Vapor SUP Brett måler nemlig 315 cm i lengden, 79 cm i bredden og 15 cm i tykkelse. Dette er mer enn nok til at man som bruker kan føle at brettet er stabilt nok til at man kan stå trygt på brettet. I tillegg veier modellen 8,5 kilo, derfor er det av solid kvalitet og vil føles stødig.

Avtakbar finne
Aqua Marina Vapor SUP Brett kommer med en avtakbar glidefinne. Uansett om du er nybegynner eller om du har litt erfaring med å stå på SUP brett, så vil du kunne justere vanskelighetsgraden ved å justere finnen. Velger du å ha finnen på så vil brettet kunne manøvreres enklere og gi deg mer stabilitet mens du finner sjøbena dine og forbedrer ferdighetene dine på vannet.

Kommer med en Double Action Liquid AIR V1 Pumpe
Når du går til innkjøp av Aqua Marina Vapor SUP Brett så vil du få en Double Action Liquid AIR V1 Pumpe med på kjøpet. Denne pumpen er eksepsjonell når det kommer til lufttrykk og effektivitet, slik at du ikke blir utslitt av å måtte blåse opp SUP brettet ditt. Med denne pumpen vil du raskt og enkelt få blåst opp SUP brettet til full kapasitet og kaste deg ut på vannet.

Hva sier brukerne og ekspertene om Aqua Marina Vapor SUP Brett?

Brukerne hos Google Shopping gir dette SUP brettet hele 4,8 av 5 mulige stjerner – som er nesten full pott. Det som går oftest igjen i brukeranmeldelsene er hvor enkelt det er å stå på brettet sammenlignet med andre mer avanserte modeller. Brukerne elsker hvor stabilt brettet er og hvor flott designet er.

Ekspertene hos nettsiden Standuppaddleboardworld.com er aller mest imponerte over forholdet mellom pris og kvalitet, og mener du her får full pakke med et flott design og en holdbar kvalitet som lar deg komme i gang med én gang.

Fordeler
 • God glid og god stabilitet
 • Enkel å frakte med seg (passer i en ryggsekk med glidelås)
 • Holdbar konstruksjon
 • Komfortabelt håndtak av neopren
 • Stilig og moderne i designet
Ulemper
 • Litt vanskelig å fikse finnen på en strand
 • Passer ikke til økter med høy fart

Forbrukerliv sin vurdering

Vi har kåret denne modellen til «Vår anbefaling» da vi mener Aqua Marina Vapor er et SUP brett av ypperste kvalitet, i tillegg til at modellen selges til en pris der du vil få mye valuta for pengene du investerer. Vi liker spesielt godt den avtakbare glidefinnen som vil gjøre modellen til et godt valg for alle slags brukere – også til de aller grønneste nybegynnerne.

Spesifikasjoner:
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (10) Pumpe er inkludert: Ja
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (11) Type: Oppblåsbar
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (12) Lengde: 315 cm
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (13) Bredde: 79 cm
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (14) Vekt: 8,5 kg
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (15) Total vektkapasitet: 140 kg
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (16) Tykkelse: 15 cm

Bestway Hydro Force Kahawai – stand up paddleboard til nybegynnere og erfarne brukere

Beste sup brett for erfarne brukere

✅ Kåret til Our top pick hos surfemagasinet Globosurfer.com
✅ God anmeldelse hos ferieutstyrsmagasinet Ferieudstyr.dk

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (17)

4.490 Kr.

Bestway Hydro Force Kahawai vil være det beste padlebrettet for både den som er nybegynner, den som er litt mer erfaren og den som gjerne vil litt lenger ut på de store bølgene.

Modellen hører til blant både ekspertenes og brukernes favoritter. Hos forhandlersiden Amazon får den i gjennomsnitt 4 av 5 stjerner, mens den i en test av padlebrett hos surfemagasinet Globosurfer.com blir kåret til testvinner samt at den får en god anmeldelse av det danske ferieutstyrsmagasinet Ferieudstyr.dk.

Globosurfer.com begrunner den flotte anmeldelsen sin med si at brettet er: «Fast, stable, and very easy to paddle, which makes it an excellent option for both beginners and experienced paddleboarders». Ekspertene er spesielt imponerte over den sklisikre overflaten som hindrer deg i å skli, samt det velfungerende finnesystemet som lar deg måle hastigheten din veldig nøyaktig. Den smarte tilhørende aluminium-åren kan deles i tre for en lettere transport, og de fem håndtakene modellen er utstyrt med er en stor fordel når du skal transportere den. Alt i alt mener ekspertene at det her er snakk om et enestående brett som vil passe til alle kroppstyper og ferdighetsnivåer.

Brukerne hos Amazon fremhever forskjellige elementer ved produktet, men det går ofte igjen at kvaliteten er god, at opplevelsen på vannet er flott og at man får mye valuta for pengene.

Kult brett med mange fordeler

Bestway Hydro Force Kahawai hører ikke til blant Bestway sine billigste modeller, modellen er heller blant de dyreste. Du må imidlertid betale mer enn hos de mest prisvennlige modellene, men til gjengjeld gjør du en god investering som kan holde i mange år.

Enheten er laget til å være svært robust og holdbar, og det er ikke minst fordi den er designet til å bli brukt i vann som er alt annet enn rolig. Det betyr at du kan ta med deg Bestway sitt SUP padlebrett på steder der det er urolig vann – uten å være nervøs. Det kan for eksempel være i elv eller i høye bølger. Er du eventyrlysten så vil modellen her klart være noe for deg.

Som et visuelt pluss så er brettet veldig kult å se på. Det kommer i et flerfarget design med flotte detaljer.

Modellen er et oppblåsbart padlebrett, og det går raskt og lett å blåse det opp. Det følger med en håndpumpe, men hvis det skal gå fortere så kan du kjøpe en elektrisk pumpe i tillegg. Tilbehørspakken er imidlertid veldig stor, og med i pakken følger det også en åre, en ryggsekk, en ankelsnor og et praktisk reparasjonssett.

Enkel navigering

En annen av Bestway Hydro Force Kahawai sine største fordeler er navigasjonen. Brettet er laget for å være lett å navigere – både når du oppholder deg i rolig vann og når du gir deg i kast med de store bølgene.

Du finner 3 avtakbare finner som hjelper til med å forbedre navigasjonen samt med en bedre sikkerhet. Sikkerhet er viktig når du har med et SUP brett å gjøre, og her kan du stå stabilt og fast.

Selv om modellen er laget til mer ville værforhold så kan du også bruke den til en avslappende padletur på en innsjø eller i rolig vann. Det gjør produktet velegnet til både nybegynnere og erfarne brukere, og det vil dekke de fleste brukere.

Det er en maksimumbelastning på 140 kilo, noe som er veldig bra. Som en ekstra bonus er det et smart snøresystem foran, og det er laget slik at det fungerer som et «nett» som holder fast det du pakker med deg. Derfor vil modellen også være ideell til lange turer.

Alt i alt er Bestway Hydro Force Kahawai et robust og flott SUP brett som er laget til harde værforhold og har en enkel navigasjon og smarte snorer til ting du pakker med deg.

Fordeler
 • Testvinner i test av padlebrett
 • Til den eventyrlystne
 • Stor allsidighet
 • Med 3 finner
 • Mye valuta for pengene
Ulemper
 • Ikke mulig å bruke noen kajakkfunksjon
 • Tung modell
 • Tilgjengelig i kun 1 farge

Spesifikasjoner ved Bestway Hydro Force Kahawai – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Bestway
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Lengde: 310 centimeter
🌀 Bredde: 86 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 15 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 140 kilo

Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett – til de med mindre enn 5 års erfaring

Best til kvinner og barn

 • 4,6 / 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • Middels god anmeldelse fra ekspertene hos Standuppaddleboardworld.com

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (19)

2.333 Kr.

Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett er perfekt til brukere av litt mindre størrelse – som for eksempel kvinner eller barn. Modellen kommer med et utrolig kult og fresht design i en irrgrønn og levende farge som vil ta seg godt ut på vannet. Her får du en flott modell i et komplett sett med alt du kan trenge av tilbehør og funksjoner, inkludert EVA fotplate med diamantspor for et ekstra godt grep og en optimal komfort, moderne PVC teknologi med dobbelvegget søm og justerbare stropper til bagasjen din.

 • EVA fotplate med diamantspor for ultimat grep og komfort
 • Moderne PVC teknologi med dobbelvegget søm
 • Justerbare stropper for å holde fast bagasjen din

Dette bør du tenke på før du kjøper Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett:

Maks. vektkapasitet på 100 kilo
Med Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett vil du få en maksimal vektkapasitet på 100 kilo. Dette er en av grunnene til at modellen egner seg best til kvinner eller barn da de ofte har litt mindre kropper, og til og med kan være 2 personer på SUP brettet uten å overgå den maksimale vektkapasiteten. Det er utrolig viktig å respektere vektkapasiteten da det ikke vil være trygt for deg å bruke et SUP brett som bærer mer vekt enn det er designet til å tåle.

Finne er inkludert i settet
Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett kommer med mange gode tilleggsprodukter i settet. Dette inkluderer blant annet en ypperlig glidefinne for en maksimal komfort og stabilitet når det kommer til å manøvrere og å holde balansen på brettet mens du står. Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett kommer også med en bæresekk, pumpe, en lettvekts åre av aluminium og en reim som kan holde fast veskene dine.

Kommer med en manuell håndpumpe
Ved kjøp av Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett får du som sagt med en håndpumpe som du kan bruke til å enkelt og raskt blåse opp SUP brettet ditt – uten at du sliter deg fullstendig ut i prosessen.

Fordeler
 • Veier lite både på land og i vann
 • Stabil på vannet
 • Enkel å sette opp og komme i gang med
 • Holdbar modell
 • Flott design
Ulemper
 • Tåler ikke mye vekt
 • Materialet kunne vært tykkere
 • Passer ikke for høy fart

Forbrukerliv sin vurdering

Vi anbefaler Aqua Marina Breeze 9’10» Sup Brett Sett varmt da vi elsker SUP brettets design. Vi synes den ensfargede grønne looken er utrolig kul og moderne – samt at designet er blitt grundig gjennomtenkt slik at du skal få en trygg og givende opplevelse på vannet med SUP brettet ditt. Fotplaten med mønster for et ekstra godt grep synes vi er en ekstra imponerende sikkerhetsdetalj.

Spesifikasjoner:
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (21) Pumpe er inkludert: Ja
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (22) Type: Oppblåsbar
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (23) Lengde: 300 cm
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (24) Bredde: 76 cm
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (25) Vekt: 7,9 kg
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (26) Total vektkapasitet: 100 kg
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (27) Tykkelse: 12 cm

Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett – til kvinner av alle ferdighetsnivåer

Allround modell spesielt til kvinner

 • 4,8 / 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (28)

3.293 Kr.

Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett er det ultimate SUP brettet for kvinner av alle aldre, og av alle ferdighetsnivåer. Ikke bare kommer Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett med et nydelig og moderne rosa design, modellen ser også utrolig sporty ut i tillegg til alle de praktiske funksjonene. Ved kjøp av Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett får du et ultimat grep når du står på brettet – tillegg til en overlegen komfort.

Du vil også kunne bruke D-ringene med stropper foran på brettet til å stroppe fast tingene dine – som for eksempel en veske, annet ekstrautstyr eller medpakket lunsj. Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett kommer også med en egen stropp som du kan bruke som en skulderstropp dersom du ønsker det – denne gjør at du enkelt kan bære med deg SUP bretter overalt.

 • D-ringer til oppbevaring samt egen skulderstropp for enkel transport
 • Enestående design og visuell appell
 • Ultimat grep og em utrolig god komfort

Dette bør du tenke på før du kjøper Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett:

God størrelse og vektkapasitet
Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett har en god størrelse på 310 cm i lengden og 78 cm i bredden samt at brettet er 12 cm tykt. Brettet veier 105 kg i seg selv, men det har en imponerende total vektkapasitet på 105 kilo, som er mer enn nok for de aller fleste brukere. Dette kan muligens også gi deg muligheten til å ta med en ekstra person når du skal ut på vannet med Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett.

Glidefinne er inkludert i pakken
Ved kjøp av Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett vil du også få med en glidefinne som vil være til stor hjelp – spesielt dersom du er nybegynner. Uansett om du er nybegynner eller om du har litt erfaring med å stå på SUP brett, så vil du kunne justere vanskelighetsgraden ved å justere finnen. Velger du å ha finnen på så vil brettet kunne manøvreres enklere og gi deg mer stabilitet mens du finner sjøbena dine og forbedrer ferdighetene dine på vannet. Denne finnen er avtakbar, og du kan velge å sette den fast på midten av brettet for en enda bedre balanse og kontroll.

Double Action Liquid AIR V2 Pumpe inkludert i pakken
Når du går til innkjøp av Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett så følger det med en flott pakke med alt du kommer til å trenge av ekstra tilbehør. Her inkluderes det blant annet en Double Action Liquid AIR V2 Pumpe som kan brukes til å blåse opp SUP brettet på en rask og enkel måte. Denne pumpen er eksepsjonell når det kommer til lufttrykk og effektivitet, slik at du ikke blir utslitt av å måtte blåse opp SUP brettet ditt. Med denne pumpen vil du raskt og enkelt få blåst opp SUP brettet til full kapasitet og kaste deg ut på vannet.

Hva sier forbrukerne om Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett?

Forbrukerne hos Google Shopping har testet Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett i praksis over tid – og deretter skrevet ærlige og reflekterte brukeranmeldelser av modellen. Her har brukerne tildelt modellen så mye som 4,8 av 5 mulige stjerner – som nesten er full pott. Brukerne er spesielt imponerte over modellens design og gode grep, men nevner at SUP brettet godt kunne være litt mer stabilt på vannet.

Fordeler
 • Enkel å bære med seg grunnet skulderstroppen
 • Rask og enkel å blåse opp
 • Godt grep
 • God balanse
Ulemper
 • Kan være litt ustabil på vannet

Forbrukerliv sin vurdering

Vi liker Aqua Marina Coral 10’2″ Sup Brett svært godt da designet et spesifikt tiltenkt kvinner. Vi er spesielt glade i det nydelige rosa designet, som ikke bare ser flott ut, men som også vil gjøre at du er godt synlig mens du er ute på vannet – noe som alltid er en fordel for tryggheten. Vi liker spesielt godt diamantmønsteret på fotplaten. Det både tar seg bra ut og er en god sikkerhetsfunksjon for en optimal stabilitet og et godt grep mens du nyter dagen på vannet.

Spesifikasjoner:
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (30) Pumpe er inkludert: Ja
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (31) Type: Oppblåsbar
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (32) Lengde: 310 cm
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (33) Bredde: 78 cm
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (34) Vekt: 8,6 kg
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (35) Total vektkapasitet: 105 kg
SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (36) Tykkelse: 12 cm

Bestway Hydro Force Oceana paddleboard 10″ – Best i test SUP brett og toppselger

✅ Kåret til Editor’s Choice hos surfemagasinet Globosurfer.com
✅ Medfølgende sete og fotstøtte gjør det mulig for deg å sitte mens du Padler
✅ Bruk SUP-brettet til både stående padling og sittende kajakk

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (37)

3.990 Kr.

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ vil være det beste padlebrettet til den forbrukeren som ønsker en robust modell som også kan gjøres om til en kajakk.

Produktet er blitt testet av to hold eksperter som begge er svært imponerte. Det inkluderer surfemagasinet Globosurfer.com og vannsportmagasinet Paddlelove.com i hver sin test av padlebrett.

Globosurfer.com har funnet veldig mange fordeler. Det inkluderer blant annet det medfølgende kajakk-setet som har en justerbar og polstret ryggstøtte som gir deg maksimal komfort. Åren som følger med er laget av aluminium og er velfungerende, og du kan gjøre den om til en kajakk-åre ved behov. Ekspertene roser også modellen for at den har integrerte oppbevaringsmuligheter, og den vil også være et godt valg til barn så vel som voksne. De oppsummerer opplevelsen med ordene: «If you equally enjoy paddleboarding and kayaking, check out the Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’».

Paddlelove.com har vurdert brettet ut ifra fire forskjellige parametere, som inkluderer konstruksjons-kvalitet, funksjoner, stabilitet og prestasjon. Modellen scorer 4 av 5 stjerner på konstruksjons-kvalitet, funksjoner og prestasjon, mens den får 4,2 av 5 stjerner på stabilitet. Ekspertene fremhever også flere andre fordeler – blant annet den overkommelige prisen, det sklisikre belegget og den gode allsidigheten.

Stabil og ideell til rolige padleturer

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ er ideell til de rolige vannforholdene der bølgene ikke slår høyt. Det er robust og holdbart, og ikke laget til veldig stor fart.

Du kan alltids komme godt opp i fart, men her er det ikke snakk om en racer-modell. I stedet vil du kunne nyte en rolig og avslappende padletur på sjøen eller på de små bølgene. Dette er en allrounder som både vil tiltale både nybegynneren og den erfarne. Liker du meditasjon eller yoga så finner du sannsynligvis ikke et bedre brett.

Stabiliteten er høy og derfor er det ikke noe problem at det går sakte. Den gode tykkelsen på 12 centimeter gir en bra luftfordeling, og de 84 centimeterne i bredden bidrar til den gode stabiliteten.

Denne modellen er et oppblåsbart brett, og du må selv pumpe det opp. Det går imidlertid veldig lett fordi det følger med en håndpumpe. Hvis du vil at pumpejobben skal gå raskere så kan du kjøpe en elektrisk pumpe.

Smart modell som kan bygges om

Når du ser Bestway Hydro Force Oceana stand up paddle board Set 10’ for første gang så kan du ikke unngå å legge merke til designet. Modellen er flott og tiltrekkende med nyanser av blåaktige toner som sammen med vannets bevegelser danner en rolig harmoni.

Foran på modellen finnes det et snøresystem som utgjør et nett, og dette nettet kan du bruke til oppbevaring – for eksempel dersom du vil pakke til lengre turer.

Det mest spesielle ved brettet er at det kan bygges om. Det betyr at det følger med et sete, og når du setter det fast på brettet har du i stedet en kajakk. Da kan du sette deg ned og padle i stedet for å stå eller sitte på kne. Det følger også med en åre som kan justeres, og denne kan du bruke til å padle både når du står og når du sitter.

Produktet kommer med en stor tilbehørspakke, og i tillegg til en pumpe, såpe og åre finner du også en ryggsekk, en finne, en ankelsnor og et reparasjonssett.

Maksimumbelastningen ligger på 120 kilo, noe som er veldig bra. Prisen er overkommelig – spesielt når du tar i betraktning at du får både et padlebrett og en kajakk for pengene.

Alt i alt er Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ et robust SUP brett som er laget til de rolige turene og som kan gjøres om til en kajakk.

Fordeler
 • Toppscorer i padlebrett test
 • Kan gjøres om til en kajakk
 • Best til de rolige vannforholdene
 • God stabilitet
 • Integrerte oppbevaringsmuligheter
Ulemper
 • Best til rolige omgivelser på vannet
 • Ikke laget for veldig høye hastigheter

Spesifikasjoner ved Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Bestway
🌀 Type: SUP Padlebrett / oppblåsbart padlebrett / Padlebrett med kajakk
🌀 Lengde: 305 centimeter
🌀 Bredde: 84 centimeter
🌀 Tykkelse: 12 centimeter
🌀 Vekt: 14 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 120 kilo

Aqua Marina Fusion

✅ Toppscorer hos det danske utendørs-magasinet Friluftsmagasinet.dk
✅ 8,2 av 10 poeng hos vannsportmagasinet Standuppaddleboardworld.com
✅ Komplett pakke
✅ Utradisjonelt design
✅ Velegnet til familier
✅ Ideell til fritidsaktiviteter

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (39)

Modellen er blitt testet hos to forskjellige hold eksperter som har til felles at de begge er veldig imponerte. Det danske utendørs-magasinet Friluftsmagasinet.dk gir produktet en plassering som toppscorer, mens vannsportmagasinet Standuppaddleboardworld.com gir den hele 8,2 av 10 poeng.

I sin test av padlebrett har det danske Friluftsmagasinet.dk sett nærmere på 5 modeller der Aqua Marina Fusion får en flott andreplass. Det begrunner ekspertene med at prisen er veldig bra, og at designet er utrolig flott. De forklarer at modellen egner seg best til bruk til sommerhuset eller på hytta, men at hele familien kan bruke den. Danske Friluftsmagasinet.dk oppsummerer opplevelsen slik: «Kvaliteten er god, og til tross for den lave prisen får du mye valuta for pengene».

Standuppaddleboardworld.com gir brettet en høy poengsum på flere parametere som stabilitet, design, prestasjon, medfølgende tilbehør og forhold mellom pris og kvalitet. Ekspertene er spesielt imponerte over det tilbehøret som følger med, noe som betyr at du ikke må betale i dyre dommer for masse utstyr i tillegg. Enda en fordel er den lette vekten som gjør enheten enkel å transportere, og den presterer også utrolig bra på både stille og urolig vann. Ekspertene oppsummerer den positive opplevelsen med ordene: «Aqua Marina Fusion lives up to the high expectations. It is one of the most sold inflatable SUP boards and this is justified. The SUP board is great on the water and is very sturdy».

Kan alt

Aqua Marina Fusion kommer med et vell av fordeler, og vi kan starte med det ytre. Designet er superflott i en flott oransje farge som helt sikkert vil snu en del hoder. Brettet er ekstra langt i forhold til både forgjengeren og flere av konkurrentene med sine 330 centimeter, og derfor vil du oppleve å kunne gli smidig igjennom vannet.

Bredden er også vid, så du vil få en god stabilitet og balanse som spesielt vil være gode egenskaper for nybegynneren som bare skal lære seg teknikkene.

Med dette produktet vil du være klar til å hoppe «på bøljan blå» med én gang, og dette er et padlebrett som er oppblåsbart. Det betyr at modellen vil være plassbesparende i hverdagen, og når du vil ut på vannet så trenger du bare å blåse den opp. Dette foregår ved hjelp av høytrykkspumpen som følger med, som på null komma niks gjør deg klar til å komme i gang.

I tillegg til den medfølgende høytrykkspumpe får du en komplet pakke med veldig mye tilbehør. Det inkluderer den justerbare åren, en smart transportveske, sikkerhetsline og et reparasjonssett.

Prisen ligger ikke i den laveste enden av prisskalaen, men du vil få veldig mye for pengene. Se betalingen som en investering i både underholdning, rekreasjon, helse og velvære.

Til den brede målgruppen

En av Aqua Marina Fusion sine største fordeler er allsidigheten. Med modellens design og konstruksjon appellerer den til en bred målgruppe, og det spenner helt fra den eventyrlystne og mosjonisten til familien og nybegynneren. Du vil kunne bruke brettet i både rolig og urolig vann, og du vil kunne bruke den til både fart og spenning samt til rolig meditasjon. Valget er ditt.

Vekten på selve brettet ligger på under 9 kilo, noe som gjør det lett å transportere, og maksimumsbelastningen i kilo ligger på 150 kilo. Det er mye for denne typen SUP padlebrett.

Du finnes massevis av styrke og stivhet i denne produktet, og konstruksjonen er laget etter den mest moderne drop-stitch teknologien. Du vil få samme robusthet og gli som du kjenner fra et hardt brett, og formen gir en bedre balanse.

Som en praktisk funksjon så har modellen et snøresystem foran som fungerer som et slags nett til oppbevaring. Da kan du lett pakke og dra på en lengre tur med oppakning og proviant.

Alt i alt er Aqua Marina Fusion et allsidig og skarpt SUP brett laget etter moderne teknologier med en lang lengde, optimal stabilitet, lett bruk og massevis av tilbehør.

Fordeler
 • Toppscorer i padlebrett test
 • Lang lengde
 • Optimal balanse
 • Mye tilbehør
 • Moderne drop-stitch teknologi
Ulemper
 • Ligger i en høyere prisklasse
 • Ikke mulig å bruke noen kajakkfunksjon

Spesifikasjoner ved Aqua Marina Fusion – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aqua Marina
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Lengde: 330 centimeter
🌀 Bredde: 81 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 8,6 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 150 kilo

Kjøpsguide: Hvilket sup brett skal jeg velge?

Du vet at du gjerne vil ut på vannet og gli bortover sjøen med padlebrettet ditt under deg, men du vet kanskje ikke helt hva du må holde øye med før du foretar kjøpet ditt? Da guider vi deg her til de viktigste faktorene.

Type

Du kan både få et hard brett og et padlebrett som er oppblåsbart. Modellene i denne artikkelen er de oppblåsbare modellene. Et oppblåsbart padlebrett vil være ideelt for de fleste, for de er vanligvis billigere og enklere å transportere, håndtere og oppbevare. Husk at et brett kan være opptil 4 meter langt, og hvis du ikke kan tømme det for luft så kan det være veldig vanskelig å ha med å gjøre.

Bruk – fart, tempo, avslapping, erfaren eller nybegynner

Tenk over hva du skal bruke brettet til. Er det fart og tempo, eller er det avslapping og rolige turer ute på vannet? Noen brett er laget til det ene, og andre til det andre. Tenk også over om brettet skal brukes bare en gang iblant, eller om du vil bruke det ofte. Da er spørsmålet om du er nybegynner eller erfaren?

Modellene som er laget til fart og tempo er ofte litt dyrere, og i tillegg vil de vanligvis være lengre i fysiske mål. Til gjengjeld vil de være smalere – noe som betyr at du skal kunne mestre teknikkene først. Brettet til fart vil derfor ikke egne seg så godt til nybegynneren.

SUP brettene som er laget til rolige turer – kanskje til yoga eller meditasjon også – er ofte litt billigere.

Bredden vil gi mer plass, noe som gjør at balansen og stabiliteten blir bedre. Denne typen er ideell til nybegynneren.

Stabilitet

Det krever balanse og stabilitet å kunne operere et padlebrett. Er du uerfaren på området så vil du ha behov for mer stabilitet, og for å få en bedre opplevelse med lyst på mer bør du som nybegynner gå etter en god stabilitet.

Design

Du kan få noen utrolig flotte modeller, og de kommer i forskjellige former og farger. Er du estetisk orientert så kan du velge et brett som passer til din personlige stil. Formen kan påvirke bruksmulighetene. Se også etter om designet er praktisk – for eksempel med en integrert oppbevaringsmulighet.

Stivhet

Det er stivheten i konstruksjonen som bidrar til farten og brettets plassering i vannet. En høy stivhet gir bedre forhold for å få fart i vannet, og i tillegg vil maksimumbelastningen også være høyere når brettet har en høy stivhet.

Belastning/vekt

Alle modellene har en maksimumbelastning. Det er den vekten som maksimalt kan være på brettet før det kan ta skade og luften blir for presset. Vurder her din egen vekt, om du ønsker å ta pakke med deg noe og om du vil ha med deg en annen person på padleturen.

Finne

Finnen bestemmer navigasjonen, og det følger som regel med en finne med alle kjøp. Noen finner er laget for fart, mens andre er mer vanlige til generelt bruk.

Åre

Åren – eller padleåren – må du bruke til å få fremdrift slik at du kan komme deg fremover. Åren er inkludert i prisen som en del av utstyrspakken. En god åre er robust, men har en lav vekt, og den skal kunne tjene det formålet som du har med aktiviteten. Du kan for eksempel kjøpe ekstra årer dersom du vil ha mer fart og spenning.

Oppbevaring

Mange brett har et snøresystem foran der en rekke snorer danner et helt «nett». Da kan du bruke nettet som et oppbevaringssted, og dette er ekstra smart hvis du gjerne vil ut på lange turer og pakke med deg ting.

Luft/pumpe

De oppblåsbare padlebrettene krever luft for å kunne flyte. Det følger ofte med en håndpumpe når du kjøper et SUP padlebrett. Det varierer fra brett til brett hvor mye luft det kan være i dem.

Sikkerhet

Sikkerhet er et svært viktig aspekt når det kommer til aktiviteter på et SUP brett. Mange produkter kommer med et sklisikkert underlag som gjør at du vil stå mer stødig. Dette er veldig smart – spesielt hvis du ikke er så erfaren enda. Noen brett er laget slik at de er mer sikre i selve konstruksjonen slik at for eksempel luftfordelingen blir bedre. Du bør også ha et reparasjonssett og en sikkerhetsline om bord, men de fleste modeller kommer med dette inkludert.

Transport

Velger du et padlebrett som er oppblåsbart så vil transporten være enkel. Du slipper å håndtere en upraktisk lang sak, og du kan bare pumpe det opp når du har bruk for den. Det følger ofte med en håndpumpe med brettet. Du kan kjøpe en elektrisk pumpe i tillegg dersom du gjerne vi slippe å jobbe manuelt og gjøre oppgaven raskere.

Pris

Et padlebrett er ikke en billig investering, så prisen vil for de flestes vedkommende være en viktig faktor. De smarte og mer profesjonelle utgavene som er laget til fart og spenning er som regel de dyreste.

Allrounderne har gjerne en lavere pris. Hvis prisen er avgjørende så kan du også vurdere å se etter et tilbud på det padlebrettet du er mest interessert i.

Redningsvest

Du bør alltid ha på deg en redningsvest når du er ute på vannet på SUP brettet ditt. Ofte må du kjøpe denne i tillegg.

Kajakk som har mulighet til å bygges om

Noen modeller kommer med en anordning der du kan plassere et sete. Da vil du kunne gjøre om padlebrettet til en kajakk og øke bruksmulighetene. Dette er spesielt smart hvis du er en vannsport-entusiast og gjerne vil ha mest mulig ut av kjøpet ditt.

Hvis du gjerne vil vite mer om hva du bør være oppmerksom på når du skal kjøpe et padlebrett så kan du finne mer informasjon hos Supboardguide.com eller Peakpaddleboards.com.

Padlebrett 101: Slik kommer du i gang

Er du helt uerfaren på SUP-området så er det en verden av moro og mosjon å hente her.

Padlebrett-populariteten har vært stigende de siste par årene. Ideen med å kunne gli igjennom vannet uten å bli våt mens du både kan slappe av og få mosjon tiltaler mange. Det er flere gode fordeler ved SUP-aktivitetene, for her kan du få en god opplevelse og få rørt på deg samtidig. Dette er en allsidig «sportsgren» der guttungen kan få fart og spenning, mens bestemor kan dyrke meditasjon og yoga.

Har SUP-kulturen appellert til deg, men har du enda ikke kommet deg ut på vannet, så guider vi deg her til hvordan du best kommer i gang.

 • Sikkerhetsline: Bruk alltid sikkerhetslinen. Sikkerhetslinen binder deg så å si fast til brettet ditt. Det betyr at du ikke risikerer at det flyter bort hvis du faller i vannet og det blir borte fra deg. I ekstreme tilfeller kan linen redde livet ditt.
 • Bred oppstart: Velg gjerne et bredt og velbalansert padlebrett når du er ny i faget. Det gir deg en bedre balanse – både i rolig og urolig vann. Du kan velge et brett til mer fart når du er blitt fortrolig med teknikkene og kunsten å holde balansen.
 • Åre: Vær sikker på å ha den rette lengden på åren slik at du ikke trenger å bøye deg fremover. Når du bøyer deg fremover så kan du fort miste balansen.
 • Sjekk vindforholdene: Før du skal ut å seile bør du undersøke vinden og værforholdene. Kroppen din vil fungere som et slags seil, og kraftig vind vil gjøre det vanskelig å manøvrere og styre retningen.
 • Start forsiktig: Start alltid med å lære brettet å kjenne i rolige vannforhold. Når du er blitt fortrolig med brettet og følelsen av å stå på et SUP padlebrett så kan du begi deg ut på kraftigere forhold og større bølger.
 • De riktige teknikkene: Du får mest suksess hvis du lærer deg de riktige teknikkene. Start gjerne på et nybegynnerstadium der en erfaren kan vise deg hvordan du gjør det best i praksis. Det kan være vanskelig å få den riktige vinkelen og hellingen på åren selv. Du vil også lære at det faktisk er overkroppen, og ikke armene, som gjør den tyngste jobben.
 • Den riktige veien: Det kan være overraskende vanskelig å umiddelbart se hvilken vei modellen skal snus. Som en tommelfingerregel kan du vurdere det ut ifra finnens plassering. Finnen må være plassert i enden – og ikke i fronten.
 • Stå rett: Mange nybegynnere står fremoverbøyd når de padler. Det beste er imidlertid å stå helt rett fordi dette øker stabiliteten og reduserer sjansen for å falle i vannet. Så fort du bare kikker ned så vil stabiliteten avta.
 • Hold avstand: Hold en stor avstand til andre vannsportsutøvere på vannet. Du kan risikere å støte inn i andre hvis avstanden er kort, og du vil garantert bli påvirket av bølgene som padlingen deres setter i gang.
 • Fallteknikk: Alle nybegynnere faller i starten – det kan du neppe komme utenom. Prøv å falle vekk fra brettet for å minimere risikoen for alvorlige skader som kan oppstå hvis du treffer brettet. Har du sikkerhetslinen på så behøver du ikke å være redd for å miste brettet ditt ut av syne.

Er du interessert i å lese flere nybegynnerråd så kan du finne mer informasjon hos Leisurepro.com eller Rei.com.

Informasjon: Slik vedlikeholder og passer du på padlebrettet ditt

Et padlebrett er ikke en billig investering, så du bør passe veldig godt på det. Er du i tvil om hvordan du gjør det så kan du lese videre her når vi gir deg de beste rådene.

 1. Rengjøring etter bruk: Vask SUP brettet ditt med ferskvann etter hvert bruk. Det er nesten uunngåelig at det velbrukte brettet ditt begynner å lukte litt med tiden. Derfor kan du en gang iblant vaske brettet med litt rengjøringsmiddel og vann.
 2. Smøring: En gang i året bør du smøre alle metalldelene med olje. Hold også øye med at delene ikke begynner å ruste. De skal alltid være rene og tørre.
 3. Pass på solen: Det høres nesten ut som en motsetning, men SUP brettet ditt har ikke godt av for mye sol – akkurat som huden din. Sørg derfor for å ikke la det ligge på sand eller asfalt for lenge, for her blir temperaturen mye høyere enn luft- og vanntemperaturen.
 4. Pass på omgivelsene: SUP padlebrettet ditt er svært slitesterkt, men pass likevel på å ikke støte bort i noe – spesielt ikke med finnene. Brettet er langt, og det kan være vanskelig å holde øye med objekter som kan skade produktet. Du kan være uheldig å støte borti noe med brettet slik at det blir hull. Det vil være et problem når innmaten består av luft. I mange tilfeller vil du imidlertid kunne reparere småskader selv med reparasjonssettet som følger med.
 5. Sikkerhetsline: Sikkerhetslinen er både til for din egen og brettets skyld. Med sikkerhetslinen er du sikker på at du ikke mister brettet når du skal ut å padle.
 6. Husk vesken: Pakk brettet ditt inn i den beskyttende vesken når du ikke bruker det. Da ligger det trygt og godt, og unngår småskader når det ikke er i bruk. Det er også enklere å transportere det slik.
 7. Oppbevaring: Oppbevar modellen et sted der det ikke blir varmt og der det ikke står for nærme varmekilder.

Vil du ha flere gode råd om vedlikehold og pass så kan du lese mer hos Pauhanasurfco.com.

Informasjon: Padlebrett eller kajakk?

Noen padlebrett kommer med mulighet til å bli gjort om til kajakk, men det langt ifra alle som kan det.

Kajakken er som en sittende form for SUP, mens SUP er en stående form for kajakk. Begge har sine fordeler og ulemper, og er du i tvil om hvorvidt den ene eller den andre er best til dine behov så kan du bli klokere på dette her.

Hvis du er i vanlig trening…. Så vil en SUP trene kroppen din mer enn en kajakk.

Hvis du trenger stabilitet… Så vil kajakken være bedre.

Hvis du faller i vannet… Så vil det være lettere å komme seg opp på SUP brettet igjen i forhold til kajakken.

Hvis du ønsker oppbevaringsmuligheter… Så vil det være mer plass i kajakken.

Hvis du tenker over transport… Så vil et oppblåsbart SUP brett være mye lettere å håndtere enn en kajakk.

Hvis du vil ha underholdning og moro… Så vil et SUP brett vanligvis gi mer valuta for pengene fordi allsidigheten vil være større.

Hvis du vil på sightseeing… Så vil SUP brettet være best fordi du får en bedre oversikt.

Hvis du vil være ett med naturen… Så vil kajakken være best på grunn av den lave sittestillingen.

Hvis du er bekymret for kulde… Så vil kajakken være mest beskyttende.

Hvis du ikke tåler varme så godt… Så vil SUP brettet være best, for da du får luft på hodet og sitter ikke nede i et lukket rom der varmen hoper seg opp.

Hvis du er bekymret for solstråler… Så vil kajakken være mest beskyttende, fordi en mindre del av kroppen er eksponert for de skarpe strålene fra solen.

Hvis du er bekymret for vind… Så er kajakken mest beskyttende og manøvrerbar i kraftigere vind.

Hvis du liker lange distanser… Så er kajakken mest fordelaktig på grunn av den sittende stillingen.

Hvis prisen er en faktor… Så er det uavgjort her. Begge typer kan være like dyre.

Hvis du vil ha holdbarhet… Så er kajakken best utrustet og robust.

Hvis du vil ha fart… Så vil kajakken være raskest.

Hvis du vil ha komfort… Så er kajakken best egnet på grunn av den sittende stillingen.

Hvis du vil ha bevegelsesfrihet… Så er SUP brettet best, for her er det mer fritt rom.

Hvis du gjerne vil fiske på turen… Så er SUP brettet best egnet på grunn av bevegelsesfriheten og utsikten.

Hvis du liker yoga… Så er SUP brettet best, for her kan du meditere mens du er på vannet.

Hvis du er nybegynner… Så er begge glimrende valg. SUP brettet er imidlertid kanskje det beste å velge som nybegynner.

Du kan lese flere sammenligninger mellom kajakk og SUP hos Thursosurf.com eller Gilisports.com.

Tips: Bruk padlebrettet ditt som treningsform

Det er langt ifra alle som nyter å trene, men med et padlebrett kan du kombinere en veldig allsidig trening med underholdning og opplevelser.

SUP-aktiviteter er faktisk veldig bra trening for kroppen din, og alle kan være med – både veltrente og nybegynnere. Den forholdsvis lave intensiteten gjør spesielt et SUP brett ideelt for deg som ikke har trent lenge. Du får trent det meste av kroppen når du padler, og det gjelder spesielt overkroppen, kjernemuskulaturen, benmusklene og armmusklene. Det er sjeldent å finne en aktivitet som dekker så mange områder av kroppen på én gang.

I tillegg er dette en morsom måte å bevege seg på, du kommer deg ut i naturen og får frisk luft. Du kan også bruke brettet til yoga og meditasjon. Da styrker du også smidigheten fordi balanse er et nøkkelområde for SUP-aktiviteter, og du trener også sinnet ved hjelp av meditasjonen.

Du kommer til å forbrenne en del kalorier, men kaloriforbrenningen er selvfølgelig avhengig av den intensiteten du padler med. En avslappet, men likevel målrettet, SUP-padling i en time kan fort forbrenne opp imot nesten 450 kalorier. Går du hardere til verks og gir deg i kast med større bølger så kan forbrenningen komme på opp imot 700 kalorier i timen.

Få mer kunnskap om padlebrettet som treningsform hos Flashpack.com.

Beskrivelser av kilder og tester

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor lener vi oss til både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder.

I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Amazon

Amazon er en internasjonal markedsplass for handel der du kan finne alt ifra film og musikk til hageredskaper, bøker, klær, smykker og kjøkkenredskaper. Hos Amazon kan kundene legge inn anmeldelser av de varene de har kjøpt, og anmeldelsene kan komme andre potensielle kunder til gode.

Dato: Ikke oppgitt.

Ferieudstyr.dk

Ferieudstyr.dk er et dansk magasin/kunnskaps-nettside der du som forbruker kan finne mer informasjon om utstyr til ferieformål. Det gjelder uansett om det er til flyturen, sommerferien, vinterferien eller ferien til fots.

Ferieutstyr.dk foretar også tester av forskjellige produkter, og her gjelder det en test av padlebrett. Modellen Bestway Hydro Force Kahawai er med her og får en god anmeldelse. Denne er basert på blant annet produktenes yteevne, design, pris, funksjonalitet og brukervennlighet.

Testen ble utført: Ikke oppgitt

Du kan se testen her: Ferieudstyr.dk

Globosurfer.com

Globosurfer.com er et internasjonalt surfemagasin og er en del av Amazon sine tjenester. Magasinet skriver om forskjellige aspekter av vannsport og surfing i spesielt, og det inkluderer også tester av utstyr. Her dreier det seg om en test av padlebrett og en rekke forskjellige Bestway Hydro Force brett. Modellene Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’, Bestway Hydro Force Kahawai og Bestway Hydro Force Aqua Journey er inkludert i testen, og den er basert på parametere som modellenes yteevner, design, pris, brukervennlighet, funksjonalitet og tilbehør.

Testen ble utført: Februar 2021

Du kan se testen her: Globosurfer.com

Inflatableboarder.com

Inflatableboarder.com er et internasjonalt vannsportmagasin og en forhandler med fokus på oppblåsbare padlebrett. Ekspertene gir informasjon om modellene på markedet og hjelper leserne med å foreta de beste valgene.

Her er det blitt sett nærmere på to forskjellige produkter som hver er blitt anmeldt i tester av hver enkelt modell – vurderingene er basert på kriterier som brettenes yteevne, funksjonalitet, brukervennlighet, bruk, tilbehør, design og pris.

Testene ble utført: Januar 2021

Du kan se testen av Aztron Urono SUP her: Inflatableboarder.com

Du kan se testen av Aztron Mercury her: Inflatableboarder.com

Paddlelove.com

Paddlelove.com er et stort vannsportmagasin med fokus på aktiviteter der du må padle. Det vil si padlebrett, kajakker og kanoer. Ekspertene hjelper leserne sine med å velge det mest velfungerende produktet, og det inkluderer tester fra tid til annen.

Her har Paddlelove.com for eksempel testet SUP brettet Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ som de skryter av og gir en flott anmeldelse.

Testen ble utført: Ikke oppgitt

Du kan se testen her: Paddlelove.com

Standuppaddleboardworld.com

Standuppaddleboardworld.com er et padlebrettmagasin/blogg rettet mot både nybegynnere og erfarne brukere. Her kan du finne all den informasjonen du har bruk for hvis du gjerne vil bli klokere innenfor feltet. Det inkluderer blant annet tester. Her har ekspertene sett nærmere på modellen Aqua Marina Fusion som de gir en veldig god anmeldelse basert på aspekter som yteevne, prestasjon, pris, design, brukervennlighet og funksjonalitet.

Testen ble utført: Mars 2021

Du kan se testen her: Standuppaddleboardworld.com

Sunsetpaddler.com

Sunsetpaddler.com er en personlig blogg som handler om padlebrett. Bloggeren gir råd og innsidekunnskap innenfor feltet, og skriver guider og foretar tester. Her gjelder det en test av modellen XQMax Sup 305 som bloggen er veldig fornøyd med.

Testen ble utført: Ikke oppgitt

Du kan se testen her: Sunsetpaddler.com.

Supboardermag.com

Supboardermag.com er et internasjonalt padlebrettmagasin og forhandler av SUP brett. Ekspertene gir informasjon og kunnskap om produktene slik at leserne kan bli klokere. Det inkluderer også tester av forskjellige modeller som er basert på blant annet yteevne, funksjonalitet, design, bruk og konstruksjon.

Testene ble utført: Juni 2020

Du kan se testen av Aztron Titan SUP 11’11 2.0 og Aztron Mercury her: Supboardermag.com

Du kan se testen av Aqua Marina Race her: Supboardermag.com

Sup-internationalmag.com

Sup-internationalmag.com er et nettbasert vannsportmagasin med fokus på SUP padlebrett. Her leverer ekspertene tips, nyheter, guider, videoer og tester av forskjellige SUP brett, og her er det blitt Aqua Marina Races sin tur til å bli anmeldt. Ekspertene er generelt sett veldig positive til modellen.

Testen ble utført: 2019

Du kan se testen her: Sup-internationalmag.com

Watery.dk

Watery.dk er en dansk forhandler og produsent av utstyr til aktiviteter i vannet. Kundene kan legge inn anmeldelser av kjøpte produkter som kan komme andre potensielle kunder til gode. Her gjelder det brukeranmeldelser av den populære modellen Watery Global 10’6 SUP Board.

Dato: Ikke oppgitt

FAQ

🤩 Hvilke padlebrett er best i test?

Det finnes mange gode modeller på markedet, og i denne artikkelen om tester av padlebrett har vi gjennomgått 10 av de beste: De hører alle til blant ekspertenes favoritter, men de følgende utmerker seg spesielt: Watery Global 10’6 SUP Board, Bestway Hydro Force Kahawai, Aqua Marina Race og Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’.

🤔 Hvordan velger jeg det rette padlebrettet?

Før du kjøper et SUP padlebrett bør du undersøke noen spesifikke kriterier. Disse bør du basere på dine individuelle preferanser og behov slik at du vet om du skal velge en modell som er laget til fart, eller en mer stabil nybegynnervariant. Du finner det beste padlebrettet hvis du også tenker over stivhet, materiale, sikkerhet, oppbevaringsmuligheter, design og tilbehør. Til slutt vil pris og mulighet for ombygning være viktige parametere. Noen av forholdene kan være vanskelige å finne ut av selv, så her kan du med fordel lese ekspertenes kommentarer. Du kan finne linker til undersøkelsene nederst i artikkelen.

🧐 Hvordan kan jeg bruke et padlebrett?

Et SUP padlebrett er et brett til vann der du med arm- og padlebevegelser kommer deg frem i vannet. Du kan enten sitte på kne eller stå oppreist på SUP brettet ditt. På den måten kan du oppleve vannet og sjøen på en unik måte mens du også får mosjon og beveger deg.

Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Aztron Titan SUP 11’11 2.0

✅ 8,5 av 10 poeng hos vannsportmagasinet Supboardermag.com
✅ 4 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Stilig design
✅ Komfortabel
✅ Høy bruksvekt mulig – opptil 155 kilo

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (40)

Aztron Titan SUP 11’11 2.0 er det beste padlebrettet for den forbrukeren som har en større kropp, eller som gjerne vil ta med hele familien på brettet.

Modellen hører til blant favorittene hos både eksperter og brukere. Kundene hos forhandleren Amazon gir i gjennomsnitt 4 av 5 stjerner, mens vannsportmagasinet Supboardermag.com gir produktet 8,5 av 10 stjerner i sin test av padlebrett.

Ekspertene har vurdert SUP brettet ut ifra flere kriterier som integrerer glideevne, stabilitet, brukervennlighet, veske, pumpe, finner, vekt, konstruksjons-kvalitet og valuta for pengene.

Modellen scorer 10 av 10 poeng på vekt og valuta for pengene, og blir tildelt 9,5 av 10 poeng på brukervennlighet. Ekspertene gir 8,5 av 10 poeng på glideevne og stabilitet, og 8 av 10 poeng på finner samt 7,5 av 10 poeng på konstruksjons-kvalitet. Den laveste karakteren er 7 av 10 stjerner som blir gitt til veske og pumpe. Supboardermag.com konkluderer med at i sammenligning med to andre Aztron SUP brett så mottar denne modellen i gjennomsnitt den høyeste poengsummen.

Forbrukere fra Amazon er også veldig imponerte over Aztron Titan SUP 11’11 2.0, og flere er enige i at kvaliteten og stabiliteten er svært høy, monteringen er enkel og at det i tillegg er enkelt å justere åren.

Perfekt allrounder

Aztron Titan SUP 11’11 2.0 kommer med veldig mange fordeler og elementer som vil appellere til forbrukeren. Først og fremst vil du legge merke til det stilige designet som oser av eventyr i det maritime livet. Fargene ligger mot de flotte blå nyansene og du vil raskt føle deg i ett med havet.

SUP brettet er imidlertid langt mer enn bare et flott utseende. Det er laget til å være robust og holdbart med en god balanse – og det er også ideelt til nybegynneren. Det har en vid bredde og lengre lengde, og derfor vil brettet ligge mer stabilt på vannet – perfekt hvis du først må lære deg padlebrett-teknikkene.

Du vil som en bonus kunne komme i gang med å padle stort sett med en gang. Det eneste du må gjøre for å komme deg ut i vannet er å blåse opp brettet. Denne modellen er et oppblåsbart padlebrett, og du blåser det opp med håndpumpen som følger med. Volumet ligger på 320 liter luft – og så mye luft bidrar også til stabiliteten.

Til familieturen

Du kan bruke Aztron Titan SUP 11’11 2.0 til stort sett alle formål – uansett om du vil ha fart bortover vannet eller foretrekker de rolige padleturene som stimulerer sansene.

Du kan velge selv om du vil padle alene eller om du ønsker selskap, for brettet er spesielt laget til å kunne ha flere passasjerer om bord – eller kanskje hunden. Maksimumbelastningen er på 155 kilo, og det er veldig mye. Dette gjør det også mulig å ta med et familiemedlem eller to ut på vannet.

For at brettet skal være mest mulig robust og trygt så er enheten laget med den såkalte Double Chamber-teknologien. Her er det snakk om et tokammersystem som har flere fordeler. Det gir både en større stivhet og en bedre beskyttelse mot punktering og skader.

For å øke sikkerheten maksimalt har modellen et sklisikkert underlag som du står på mens du padler. Da er risikoen for fall og ulykker mindre. Inkludert i prisen, som imidlertid ikke ligger mot den lave siden av skalaen, får du i tillegg til pumpen en finne, en åre, en transportveske og en sikkerhetsline.

Alt i alt er Aztron Titan SUP 11’11 2.0 laget til å kunne holde til en tyngre belastning, og den er ideell til nybegynneren så vel som den erfarne.

Spesifikasjoner ved Aztron Titan SUP 11’11 2.0 – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aztron
🌀 Type: SUP Padlebrett / Padlebrett oppblåsbart
🌀 Luft: Inneholder 320 liter luft
🌀 Lengde: 363 centimeter
🌀 Bredde: 81 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 12,5 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 155 kilo

Fordeler ved Aztron Titan SUP 11’11 2.0
🔴Toppscorer i padlebrett test
🔴Høy maksimumbelastning
🔴Du kan ta med familien
🔴God til nybegynneren
🔴Double Chamber-teknologi

Aztron Mercury

✅ T4,2 av 5 stjerner hos vannsportmagasinet Inflatableboarder.com
✅ 88,3 av 10 poeng hos vannsportmagasinet Supboardermag.com
✅ 4,4 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Komfortabel under føttene
✅ Motstandsdyktig overfor skader
✅ Med elastisk nett til oppbevaring

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (41)

Aztron Mercury vil være det beste padlebrettet til den forbrukeren som gjerne vil ha en modell som kommer med alt det du kan få bruk for.

Produktet er både en ekspert- og brukerfavoritt. Hos forhandleren Amazon får den i gjennomsnitt 4,4 av 5 stjerner av brukerne, og i en test av padlebrett hos vannsportmagasinene Inflatableboarder.com og Supboardermag.com får den henholdsvis 4,2 av 5 stjerner og 8,3 av 10 poeng.

Inflatableboarder.com roser produktet for det flotte og iøynefallende designet. Ekspertene mener at det her er snakk om et svært allsidig og stabilt brett som til og med selges til en overkommelig pris. Konstruksjonen og tilbehørspakken som følger med får også ros med på veien, og i tillegg er det smart med et elastisk nett der du kan oppbevare de løse gjenstandene dine. Ekspertene oppsummerer modellen med ordene: «Aztron Mercury is a super affordable, all-around inflatable paddle board that features an interesting design which increases rigidity and overall safety».

Supboardermag.com føyer til at brukervennligheten er helt på topp, og at brettet glir lett igjennom vannet. Ekspertene gir også en veldig høy score når det kommer til kvalitet, og de mener at du her vil få utrolig mye for pengene. Deres konklusjon er følgende: «Our first impressions of Aztron Mercury are good, and it will no doubt appeal to many paddlers looking for a well priced, good looking SUP».

Forbrukerne fra Amazon har stort sett bare ros å gi til modellen. De nevner blant annet at det vil være vanskelig å finne et produkt med en bedre kvalitet, og at alt ifra balanse, stabilitet og prestasjon på vannet til konstruksjon og sikkerheten fungerer helt fantastisk.

God fart igjennom vannet

Aztron Mercury vil være det perfekte valget hvis du ser etter en SUP som oser av fart og eventyr. Den kommer i en flott lyseblå farge som matcher bølgene i vannet, og tankerne ledes fort mot livet under vann.

Prisen er overkommelig selv om den ikke er lav, men for pengene du investerer vil du få massevis av tilbehør og et brett av beste kvalitet. Brettet er veldig robust og motstandsdyktig overfor skader, og derfor kan du lett ta det med ut på vannet når det er store bølger og litt urolig vann.

Tilbehørspakken er stor, og du vil få alt det du har bruk for. Det inkluderer for eksempel en kraftig og justerbar åre som du kan regulere etter dine individuelle behov. Du får også en finne, sikkerhetsline, bæreveske og en pumpe.

Denne modellen er et oppblåsbart padlebrett, og du kan bruke pumpen til å blåse det opp. Pumpen er en såkalt Double Action Manometer Pumpe som sikrer en rask og enkel påfylling av luft.

Double Chamber-teknologi

Aztron Mercury er produsert til både nybegynnere og erfarne brukere – og til personer som glad i fart og spenning samt de som foretrekker rolige padleturer på en stille innsjø. Derfor er den en klar favoritt og bestselger.

Enheten er laget med Aztrons Double Chamber-teknologi som sørger for at stivheten blir markant. Faktisk minner den om den du kjenner fra hard-brettet.

Stabiliteten er et annet nøkkelområde som er i fokus, for designet gjør at du vil stå stabilt mens du padler – også i mer urolig vann. Komforten under føttene er god, og den bidrar til stabiliteten og sikkerheten. Her finner du en EVA-matte som er sklisikker.

Som en bonus er modellen svært hardfør – ikke minst på grunn av Double Chamber-teknologien som ved hjelp av tokammersystemet øker motstandsdyktigheten overfor punktering og skader. Den maksimale vektbelastningen ligger på 95 kilo. Legg merke til at det ikke er den høyeste som finnes på markedet.

Alt i alt er Aztron Mercury et flott valg som kommer med en stor tilbehørspakke, Double Chamber-teknologi samt en god sikkerhet og stor allsidighet.

Spesifikasjoner ved Aztron Mercury – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aztron
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Luft: Inneholder 306 liter luft
🌀 Lengde: 330 centimeter
🌀 Bredde: 81 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 11 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 95 kilo

Fordeler ved Aztron Mercury
🔴Toppscorer i padlebrett test
🔴Flott design
🔴Allsidig bruk
🔴Double Chamber teknologi
🔴Sklisikker EVA-matte

Aztron Urono SUP

✅ 4 av 5 stjerner hos vannsportmagasinet Inflatableboarder.com
✅ 4,5 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Ideell til trening
✅ Rask og stabil
✅ God kombinasjon av yteevne, stabilitet og sikkerhet

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (42)

Aztron Urono SUP vil være det beste padlebrettet for deg som gjerne vil ha en modell som kombinerer yteevne, stabilitet og sikkerhet med fart og allsidighet.

Produktet er en favoritt hos både forbrukere og eksperter. Hos forhandleren Amazon får den i gjennomsnitt 4,5 av 5 stjerner, men den blir tildelt 4 av 5 stjerner i en test av padlebrett hos vannsportmagasinet Inflatableboarder.com.

Ekspertene fremhever veldig mange fordeler – blant annet at designet er fantastisk vakkert, og at både stabiliteten og hastigheten i vannet er førsteklasses. Den lave prisen og hardheten på brettet får også ros, og det samme gjør det elastiske nettet som følger med til oppbevaring. Alt i alt mener ekspertene at du vil få mye kvalitet og mange timer med moro ut av produktet, og de oppsummerer sin opplevelse med ordene: «Offering far more in terms of features and value than many other boards in this price range, the Aztron Urono SUP is a fun and easy way to get on the water without breaking the bank».

Forbrukerne fra Amazon er spesielt glade for selve designet og for tilbehøret, som gir veldig mange forskjellige muligheter. Flere fremhever også at brettet glir lett igjennom vannet og at det er tenkt på sikkerheten – noe som er en stor fordel.

Ekstra lengde

Aztron Urono SUP vil være det perfekte valg for deg som er på utkikk etter et SUP padlebrett som kommer med ekstra lengde.

Den vanligste lengden ligger som regel på rundt 320 centimeter eller mindre, men på denne modellen er det føyd til 30 centimeter ekstra. I alt er lengden på 350 centimeter. Den ekstra lengden kan selvfølgelig gjøre transporten vanskeligere, men ettersom denne modellen er et oppblåsbart padlebrett så kan du transportere det når det er tomt for luft.

Det følger med en Double Action Manometer Pumpe når du velger Aztron Urono SUP, og den pumper opp brettet raskt. På den måten blir det og enkelt for deg å pumpe opp brettet og komme deg ut på vannet i en fart.

Det smarte ved den ekstra lengden er farten. Du vil få en mer smidig glid igjennom vannet med en økt lengde, og derfor vil du kunne bevege deg raskere – perfekt hvis du er glad i fart og spenning.

Bredden ligger innenfor det vanlige området med 81 centimeter, så du vil få et stort område å plassere føttene på. Det betyr at du vil få en bedre stabilitet. Med en bedre stabilitet faller du ikke så lett i vannet, og bevegelsen igjennom vannet blir også mer smidig og uten rykk.

Et annet område det er blitt satt stort fokus på her er designet. Modellen er utrolig stilig og forlokkende å se på, og de flotte hav-nyansene i blå og grønn gjør den ekstra innbydende.

Til de lange turene

På grunn av utformingen vil Aztron Urono SUP være ideell til de lange seilturene. Bruken er imidlertid svært allsidig, og selv om brettet er skapt til fart og spenning så kan du også lett bruke det til de rolige turene.

Modellen ligger ikke i den billigste enden av skalaen, men du kan være heldig å finne et bra tilbud på padlebrett. Velger du å investere i denne modellen, så får du imidlertid mye for pengene. Det følger med en stor tilbehørspakke, og det betyr at du vil få alt det du har bruk for med dette brettet. Du trenger bare å pumpe opp enheten, og så er du klar til «bøljan blå».

I tillegg til pumpen og selve brettet så inkluderer tilbehørspakken en justerbar åre, en smart transportveske, en sikkerhetsline og en finne.

Du får et robust og holdbart produkt som er produsert etter de mest moderne prinsippene. Her finner du Aztron sin egen Double Chamber teknologi som består av et smart tokammersystem. Kamrene forbedrer både stivheten og sikkerheten samt motstandsdyktigheten.

Sikkerheten blir også forbedret av det stor sklisikre belegget på oversiden, så føttene dine vil stå robust og stødig. Maksimumbelastningen er på 150 kilo, noe som er en god del for denne typen.

Alt i alt så er Aztron Urono SUP det ideelle valget til den fartsglade eventyreren, og her er det også blitt lagt stor vekt på sikkerhet og robusthet.

Spesifikasjoner ved Aztron Urono SUP – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aztron
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Luft: Inneholder 306 liter luft
🌀 Lengde: 350 centimeter
🌀 Bredde: 81 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 12,5 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 150 kilo

Fordeler ved Aztron Urono SUP
🔴Toppscorer i padlebrett test
🔴Ekstra lang
🔴Forlokkende design
🔴Til den fartsglade brukeren
🔴Høy sikkerhet

Aqua Marina Race

✅ 8 av 10 poeng hos vannsportmagasinet Supboardermag.com
✅ God anmeldelse hos vannsportmagasinet Sup-internationalmag.com
✅ 4,8 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Perfekt form
✅ Flott design
✅ Massevis av tilbehør
✅ Super stivhet

SUP brett test → Beste oppblåsbar paddleboard (2022) (43)

Aqua Marina Race vil være det beste padlebrettet til den forbrukeren som lengter etter fart og spenning – og som ikke har noe imot å betale litt ekstra for det.

Modellen er populær blant både eksperter og vanlige forbrukere. Hos forhandleren Amazon får den i gjennomsnitt hele 4,8 av 5 stjerner, noe som er utrolig bra. På ekspertfronten er den blitt inkludert i en test av padlebrett hos de to vannsportmagasinene Supboaradermag.com og Sup-internationalmag.com, og begge steder får den fått flotte anmeldelser.

Supboardermag.com har vurdert produktet ut ifra en lang rekke parametere, og den scorer høyt på alle – spesielt når det kommer til konstruksjons-kvalitet og valuta for pengene. Brukervennligheten og prestasjonen på åpent hav også er bra, men modellen fungerer like bra på roligere vann. Ekspertene skriver at det her er snakk om et merke av god kvalitet, og at denne modellen definitivt er verdt å se nærmere på. De konkluderer med: «With its slender outline shape and tail strip it has some of the same features as boards twice the price».

Sup-internationalmag.com er også svært positive. De påpeker spesielt at den lave vekten og den smale bredden øker hastigheten betraktelig, og du vil kunne gli raskt bortover vannet med en utrolig god stabilitet. Ekspertene er også imponerte over holdbarheten, og de oppsummerer opplevelsen sin med ordene: «This board will make you question a hard board. The combination of speed, stability and floatation is so impressive for such a narrow board».

Fart over vannet

Aqua Marina Race vil være det ideelle valget for deg som vil suse bortover vannet med vind i håret og saltvann under føttene. Modellen er skapt til kun dette formålet, og derfor vil dette produktet tiltale en smalere målgruppe.

Er du imidlertid glad i til fart og spenning så behøver du ikke lete mer. Du vil få det aller beste innen hastighet med et SUP brett. Derfor vil denne modellen også egne seg best til den erfarne forbrukeren som er bevisst på hva hun eller han vil.

Er du nybegynner så bør du vurdere et av de andre brettene i denne artikkelen.

Prisen er ikke lav, og har du et lite budsjett så kan det hende at du heller burde lete etter et godt tilbud på padlebrettet. Til gjengjeld kan du imidlertid være sikker på å få et absolutt topprodukt der det ikke er spart på noe innenfor hastigheten.

Denne modellen er et oppblåsbart padlebrett, og det betyr at du må pumpe luft i brettet selv. Det gjør du imidlertid lett ved å benytte deg av den medfølgende action-pumpen.

381 centimeter i lengden

Når øynene dine faller på Aqua Marina Race så kan du med én gang se at du har med litt av et monster å gjøre. Lengden er ekstra lang på denne modellen, for brettet måler hele 381 centimeter. Det er over en halv meter lengre enn den vanlige standarden.

Brettet vil imidlertid ikke ta spesielt stor plass når du transporterer det, for du kan ta ut luften når du ikke skal ut på eventyr.

Den ekstra lengden er en av grunnene til at du vil kunne oppnå en høyere fart her. De ekstra centimeterne gir en bedre gli gjennom vannet slik at farten øker. Legg merke til at det her er snakk om en smal modell på kun 66 centimeter i bredden. Den smale fasongen er også en av grunnene til den høye farten, og derfor krever håndteringen av dette brettet at du har mestret balansekunsten på et SUP padlebrett.

Den maksimale belastningen ligger på 150 kilo, noe som er en del, og det følger ofte med en liten tilbehørspakke. I tillegg til pumpen så inkluderer det et reparasjonssett, en transportveske, en sikkerhetsline og en Racer finne. Racer finnen bidrar også til farten. Legg merke til at du også må kjøpe en åre.

Alt i alt er Aqua Marina Race luksusvalget til den fartsglade eventyreren.

Spesifikasjoner ved Aqua Marina Race – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aqua Marina
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Lengde: 381 centimeter
🌀 Bredde: 66 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 9,6 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 150 kilo

Fordeler ved Aqua Marina Race
🔴Toppscorer i padlebrett test
🔴Det ultimative valg til fart og tempo
🔴Ekstra lang og ekstra smal
🔴Best til erfarne brukere
🔴Høy maksimumbelastning

Denne side er anmeldt af: Nikolai Askildsen Rating 5/5

Andre relevante tester og artikler

I vår oversikt har vi sett nærmere på 10 av de beste SUP brettene på markedet. Et SUP-brett er en fin form for trening der du også kan nyte det flotte strand- og sjølivet. Hvis du leter etter andre muligheter enten hjemme eller på farten, uten å måtte gå på et stinkende treningssenter, så vil du kanskje like et par av våre andre testartikler.

Vi har skrevet lignende artikler om andre treningsapparater eller treningstilbehør, og en av de mest klassiske er vår artikkel om tester av tredemøller. Tredemøllen er en gjenganger som har funnet veien inn i mange treningsorienterte forbrukeres hjem, og den vil alltid være et godt valg for en bedre helse.

Hvis du har ikke plass til de store apparatene, men likevel ønsker å trene hjemme, kan du vurdere noen av de mindre treningsapparatene som håndvekter, treningsbenker, yogamatter, strikk og hoppetau.

Vi har skrevet en omfattende test av utstyr til hjemmetrening (NORWEGIAN ARTICLE NOT PUBLISHED YET) der du helt sikkert kan finne et apparat som passer til dine behov.

I tillegg til apparater og redskap til trening vil det være en rekke tilbehørsprodukter som du vil få bruk for i den daglige treningen din. Er du en moderne jogger/løper så kan du ikke unnvære en treningsklokke/GPS-klokke. Finn ekspertenes favoritter og bli klokere på alt det praktiske i artikkelen vår om tester av pulsklokker.

Når du har kommet hjem fra løpeturen eller er ferdig med treningsprogrammet hjemme på stuegulvet, så må du restituere for å komme deg raskere. Vil du gjerne være klar igjen raskest mulig – og passe godt på de ømme musklene dine – så kan du investere i en massasjepistol. Det høres farlig ut, men er faktisk ganske smart. Bli klokere på emnet og finn den modellen som passer best til dine behov i vår testartikkel om massasjepistoler.

Trener du for å slanke deg så er det essensielt med en badevekt. Den riktige vekten må være stabil og pålitelig som et minimumskrav, mens de moderne vektene kan fortelle deg mye mer om vekten og helsen din. Hvis du er i tvil om hvilken du skal velge så kan du med fordel lese vår artikkel om tester av badevekter der det vil finnes noe for enhver smak.

Les også vår romaskin, ergometer sykkel og ellipsemaskin testoversikt.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 08/25/2023

Views: 5982

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.