Lebara - 32 reviews en ervaringen - Pagina 2 (2024)

 • Home
 • Telecomproviders
 • Lebara
 • Pagina 2
Lebara - 32 reviews en ervaringen - Pagina 2 (2)

3.8 reviewscore • 32 reviews

Bezoek Lebara

Prijzen vergelijken Beste telecomproviders

Schrijf een review

W

Lebara Black Friday aanbieding

Ik heb vandaag een Sim Only abonnement afgesloten van Lebara voor 24 maanden. In totaal betaal ik bij Lebara € 11,00 maandelijks voor 5GB aan internet met onbeperkt bellen en sms'en. Een zeer lucratieve deal als je het mij vraagt.

Reden van de overstap is dat mijn vorige telecomprovider elk jaar een kleine prijsverhoging doorvoerde. Gek genoeg heb ik nu voor de helft van het geld dezelfde internetdata, belminuten, etc. Doordat het vandaag Black Friday is, hoef je geen aansluitkosten van € 15,00 te betalen dus dat is ook wel fijn. Een vriend van me heeft al jaren Lebara en zegt dat het een voordelige telecomprovider is met een goede service.

Ps. ik hoor iedereen altijd vol lof over Budget Mobiel waar je voor 15 euro 7GB internet hebt. Nou bij Lebara krijg je dus voor 11 euro 5GB!

Wim 27 nov 2020

Reageer

R

Bellen met Lebara

Helemaal tevreden over Lebara kan ik helaas niet zijn. Ik zou graag zeggen dat het anders was, maar wij hebben laatst een hele tijd zonder telefoon gezeten bij ons thuis en ik kan je vertellen dat dat niet iets is waar je op zit te wachten geloof me.
Dan ben je toch (helaas) meer afhankelijk van zo’n apparaatje dan je zou denken en hopen.

Maar toen dat eenmaal verholpen was werkte het weer prima en verder hebben we ook weinig klachten hier over bij Lebara.

Ron 6 nov 2020

Reageer

T

Wij hebben onze telefoon afgesloten bij Lebara, een sterk opkomende naam tussen alle bekende telefoon providers.
Maar in het rijtje van goedkope aanbieders is dit zeker een goede opties, want het kost hier echt niet veel.
Als je met zorg een goede aanbieder wilt uitzoeken voor uw telefoon waar je ook tevreden zult zijn over de service en hoe het zelf bevalt, dan is Lebara een absolute aanrader.

Tomas 9 dec 2020

B

Beoordeling over Lebara

Doordat ik Lebara voorbij zag komen op een reclame op de televisie heb ik dit eens opgezocht op de computer en toen kwam ik er achter dat een abonnement daar veel goedkoper is dan bij Vodafone (waar ik eerst zat). Ik heb mijn man en dochter gevraagd even mee te kijken omdat ik verder geen verschil in het abonnement zag, behalve de prijs en zij zagen dat ook niet. Zij gaven aan dat ik gek zou zijn als ik dit niet zou over zetten en bevestigden dus mijn gevoel.

De volgende dag gelijk contact gezocht met Lebara en een hele aardige man van Lebara heeft mij toen geholpen om alles te regelen. Ik zit hier mu 3 maanden ongeveer en het bevalt me hartstikke goed. Alles werkt zoals het hoort en het kost minder per maand dan wat ik gewend was dus ik ben een tevreden mens.

Bea 9 okt 2020

Reageer

L

Bellen goedkoop

Ik ben gek op koopjes en aanbiedingen, in welke vorm dan ook. Zo ook met Lebara, zij laten je heel goedkoop bellen en voor iemand als ik die veel belt is dat heel erg mooi. Ik ben hier relatief heel goedkoop uit en daar word ik heel gelukkig van. Zo hou ik weer geld over voor allerlei andere leuke dingen.

Leonie 30 mei 2020

Reageer

M

Ik heb Lebara als mobiele provider en ik ben hier erg blij mee. Het is een goedkope provider die het goed doet en altijd goed bereik heeft. Mensen die bij Lebara zitten die ik ken, zijn over het algemeen erg positief. Ook ik zou mensen Lebara wel aanraden, mochten ze mij om advies vragen betreft een goede en goedkope telefoonprovider.

Martin 6 jun 2020

L

Wat een fijne telefoon provider is dit, veel goedkoper dan wat ik voorheen altijd betaalde bijvoorbeeld.

Maar toch is lang niet iedereen ervan op de hoogte dat it zoveel verschil kan maken en dat is wel het geval. Ik gun het iedereen om de kans te krijgen over te stappen naar een abonnement wat zo veel geld scheelt.

Lenny 8 aug 2020

N

Lebara matig

Als je op zoek bent naar een goede en tevens goedkope mobiele aanbieder, dan moet je niet bij Lebara zijn.
Ik heb me laten ompraten om te switchen en me aan te melden bij Lebara, maar nu moet ik op de blaren zitten.
Als je kijkt naar de prijs en wat je hier voor terug krijgt en er mee kunt, dan is het allemaal maar matigjes.
En ik ben wel iemand die veel met zijn telefoon doet, dus eentje die goed werkt is voor mij wel belangrijk.
Zodra mijn abonnement hier is afgelopen zoek ik weer iets anders.

Niek 29 apr 2020

Reageer

M

Lebara zeeer slechte service, begin hier niet aan. Heb per ongeluk een dubbele rekening overgemaakt maanden geleden, meerdere malen contact gehad hierover nog steeds niks geregeld.. onbegrijpelijk. Als ík maanden niet betaal krijg ik gelijk aanmaningen met incassokosten. Ze doen maar wat ze willen.. wees gewaarschuwd.

Mick 1 sep 2020

D

Lebara voor buitenlanders

Slecht bedrijf die veelal gebruikt wordt voor asielzoekers, geen idee waarom maar iedereen die niet afkomstig is uit Nederland gebruikt Lebara. Daar krijgt het wel een bepaalde naam door en ga ik er zeker niet heen. Had vooraf wat vragen dus had die gesteld aan de klantenservice maar helaas nooit reactie gehad wat wel heel spijtig is. Ze doen er ook niks aan om nieuwe klanten te werven. Vraag is wel waarom veel buitenlanders gebruik maken van Lebara, iemand een idee?

Dennis 24 jan 2020

Reageer

Q

Beetje discriminerend he. Maar de reden hiervan is dat je vaak prepaid Lebara kaartjes kon kopen bij de Hema en dergelijke voor een relatief goedkope prijs.

Quinn 28 feb 2020

L

Lekker bellen met Lebara

Volgens mij kent iedereen die reclame van de televisie en/of radio wel, dat 'lekker bellen met Lebara'.
Dat is niet hoe ik over Lebara denk, want ik vind de connectie van Lebare ontzettend slecht, dus als je wilt bellen is dit niet altijd mogelijk.
Dan stoort het of het valt ineens helemaal wel en ik heb geen idee waar het aan ligt, behalve dan dat het misschien een stuk goedkoper is dan andere aanbieders.
Maar dat komt dus wel terug in het gebruik hiervan en dan weet ik wel wat ik liever heb, een goedwerkende aanbieder die wat meer kost of een prut aanbieder die goedkoper is en niet werkt.
En dan ga ik in dit geval niet voor het goedkope, want goedkoop is in dit geval duurkoop naar mijn mening.

Leny 3 aug 2019

Reageer

F

Dit zijn ook echt vrouwenacties om op dingen als telecomaanbieders te willen bezuinigen, dat zou ik zelf ook never nooit doen! Dat is nooit een goed idee, want het is niet zo maar dat het daar dan goedkoper is dan de andere aanbieders.

je ondervind nu zelf ook wel weer hoe vervelend het is als zoiets het niet naar behoren doet, want wat nou als je in een belangrijk gesprek zit voor je werk of iets anders en de verbinding valt uit het niets weg. Dan sla je wel een stom figuur naar je baas of naar de andere persoon met wie je aan het telefoneren bent.

Bij dit soort dingen ben ik vaak iemand die nooit voor het goedkoopste kiest, want dat is altijd een slecht idee dat weet ik zeker. Ook kies ik niet voor het duurste, want dat vind ik ook weer wat overdreven maar ik kies meestal mooi een beetje een tussenweg en ga er wat tussenin zitten, kwaa prijs en dan zit je eigenlijk altijd wel goed.

Ferdy 3 aug 2019

Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van juni 2023.

 • 1. 50+ mobiel
 • 2. Budget Mobiel
 • 3. Vodafone
 • 4. Tele2
 • 5. Lebara
Over Lebara

Lebara is een telecom provider in Nederland die zich richt op internationale bellers. Het bedrijf biedt verschillende mobiele abonnementen aan, inclusief sim-only-abonnementen en abonnementen met een toestel, en staat bekend om lage tarieven voor internationaal bellen en internetten. Lebara maakt gebruik van het netwerk van KPN, wat betekent dat klanten kunnen profiteren van de uitstekende netwerkdekking en snelheid van KPN. Het bedrijf biedt ook extra diensten aan, zoals internationale belbundels en gratis roaming in de EU. Lebara onderscheidt zich door haar focus op de behoeften van internationale bellers en biedt daarom ook extra opties aan, zoals beltegoed dat wereldwijd kan worden gebruikt.

 • Nog niet geverifieerd
 • Telecomproviders
 • https://mobile.lebara.com/nl
Lebara

Vergelijk 32 reviews en bezoek Lebara

Oké

Schrijf een review
Schrijf een reactie over deze review
Lebara - 32 reviews en ervaringen - Pagina 2 (2024)

FAQs

Hoe betrouwbaar is Lebara? ›

Lebara scoort een 7 op het gebied van netwerk en bereik.

Een goed bereik via het KPN-netwerk.

Is Lebara van Vodafone? ›

Lebara is een telecomaanbieder die mobiele diensten aanbiedt. Het is onderdeel van de Lebara Group die actief is in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Lebara is een MVNO, het heeft geen eigen netwerk, in Nederland gebruikt het het 4G-netwerk van KPN.

Hoeveel klanten heeft Lebara? ›

Lebara is een zogenoemde virtuele provider, zonder eigen netwerk. Naar eigen zeggen heeft de provider ruim 800.000 klanten.

Wat is het netwerk van Lebara? ›

Als gebruiker van de Lebara-diensten maakt u gebruik van het KPN mobiele netwerk ("de Netwerkaanbieder").

Wat is beter LYCA of Lebara? ›

Het verschil tussen de goedkoopste, T-Mobile en de duurste, Lebara heeft te maken met de doelgroep waar zij zich op richten. Lebara en Lycamobile staan bekend door hun goedkopere internationale tarieven en hierdoor komen ze er op nationaal niet sterk uit.

Wat is het verschil tussen Lebara en KPN? ›

Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk. Hierdoor heeft deze mobiele provider hetzelfde bereik als KPN. Lebara heeft een lagere internetsnelheid dan andere providers op het KPN netwerk.

Is Lebara wereldwijd? ›

Je kan roamen uit je bundel binnen de hele Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Voor internet buiten deze landen heb je Lebara One of 10 = 30 nodig.

Is Lebara gratis? ›

Lebara gratis prepaid simkaart

Lebara is een budgetprovider die in 2001 het levenslicht zag en sinds 2004 ook op de Nederlandse markt beschikbaar is.

Waarom kiezen voor Lebara? ›

Lebara heeft Sim Only abonnementen op het best geteste netwerk van Nederland voor een voordelige prijs. Meer dan 800.000 klanten gingen je voor. Toch niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen na activeren van je Sim Only abonnement je geld terug.

Wat is de beste provider een Sim Only abonnement? ›

#1 Ben sim only

Ben beschikt niet over een eigen netwerk, maar maakt gebruik van het grootste mobiele netwerk in Nederland, namelijk dat van T-Mobile. Het scoort in het tweede kwartaal van 2022 een nette 9,3/10.

Kan een Lebara simkaart verlopen? ›

Lebara Prepaid beltegoed blijft geldig zolang je maar eens per 90 dagen opwaardeert. Hierna wordt het resterende tegoed bevroren en moet je binnen 30 dagen opwaarderen. Als je dit niet doet is je tegoed niet meer geldig en wordt je telefoonnummer en simkaart gedeactiveerd.

Hoe snel is internet van Lebara? ›

Standaard download je met maximaal 75 Mbps. Uploaden gaat maximaal met 25 Mbps. Dat is meer dan genoeg om te appen, mailen, streamen en muziek te luisteren.

Heeft Lebara onbeperkt internet? ›

Om je te behoeden voor hoge kosten heeft Lebara een interessant aanbod op de markt gebracht: onbeperkt internet voor een laag bedrag per maand.

Heeft Lebara hotspot? ›

NU MET GRATIS LEBARA DATA SIMKAART CADEAU. Met deze 4G Mobile Wifi hotspot modem kunt u tot 10 apparaten draadloos verbinden.

Is Lebara een provider? ›

Lebara is een aanbieder van mobiele telefonie, maar heeft geen eigen netwerk. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dat betekent dat klanten van Lebara dezelfde dekking en hetzelfde bereik hebben als klanten van KPN.

Welke aanbieder biedt het laagste prepaid tarief? ›

Tele2 de goedkoopste prepaid

En dat is sinds enige tijd Tele2 met Prepaid+ Bel&Sms. Deze provider is met 10 cent per minuut een paar centen onder de supermarkten gedoken. Ter vergelijking: bij de standaard prepaidpakketten van KPN, Vodafone en T-Mobile betaalt u het drievoudige.

Hoe duur is Lebara simkaart? ›

Sim Only bundels
500 MB + 150 min + sms*3,5
5 GB + 150 min + sms7,5
10 GB + 150 min + sms9,-
15 GB + 150 min + sms13,-
20 GB + 150 min + sms16,-
2 more rows

Wat kost bellen met Lebara? ›

Bellen en internet binnen de EU

Als je belbundel op is betaal je 9ct per minuut met een starttarief van 12ct. Bellen van NL naar het buitenland (ook EU-landen) gebeurt niet vanuit je bundel, hier zijn kosten aan verbonden.

Wat is het beste mobiele netwerk van Nederland? ›

Beste mobiele netwerk 2022

Er wordt regelmatig onderzoek gedaan naar de kwaliteit van onze mobiele netwerken. Uit 2 recente onderzoeken scoort T-mobile algemeen het hoogst. KPN is een goede tweede, terwijl Vodafone als laatste eindigt. De verschillen zijn op veel punten klein, met name in de grote steden.

Wat is de beste en goedkoopste telefoon provider? ›

Dit is de beste mobiele provider
ProvidersPrijsProviders
Simyo9,5Simyo
Tele28,5Tele2
T-Mobile6T-Mobile
hollandsnieuwe9hollandsnieuwe
7 more rows

Wat is de beste provider? ›

KPN Glasvezel scoort een 7,8 en staat daarmee in het eerste kwartaal bovenaan onze lijst. In het derde en vierde kwartaal van vorig jaar was de provider ook Beste uit de Test. KPN doet het vooral goed op de kwaliteit van hun internetdiensten. Ook de score voor tv-kwaliteit is bovengemiddeld.

Kan je Lebara in Amerika gebruiken? ›

Lebara Internationaal

Bel je regelmatig naar het buitenland? Kies dan voor Lebara Internationaal en bel + SMS onbeperkt naar 17 landen buiten de EU. Dit geldt onder andere voor naar Turkije, Marokko (vaste lijnen), Amerika, China en India.

Wat is Lebara All In 10 euro? ›

All in NL - €10

*Bellen en SMS'en van Lebara naar andere Nederlandse Lebara nummers binnen Nederland is 30 dagen gratis na de laatste opwaardering. Voor gratis bellen en SMS'en van Lebara naar Lebara geldt een fair use policy van 5.000 minuten en 5.000 SMS'jes per 30 dagen.

Wat is het verschil tussen Lebara en Lebara one? ›

Met Lebara One bel je voor de goedkoopste tarieven! Voor 1 cent per minuut bel je naar vaste lijnen binnen Nederland en 62 andere landen. Bellen naar mobiele nummers binnen Nederland doe je al voor 9 cent per minuut. Lebara One is nieuw beltegoed en kan je eenvoudig gebruiken met je eigen Lebara SIM-kaart.

Kan Lebara op iPhone? ›

Abonnementen Lebara met telefoon

Omdat Lebara een zogeheten 'Sim Only provider' is, biedt Lebara geen abonnementen aan die je kunt afsluiten met een iPhone / Android telefoon erbij.

Hoe lang duurt nummerbehoud Lebara? ›

Nummerbehoud is altijd gratis. Bestel een gratis Lebara simkaart. Binnen 2 werkdagen heb je 'm in huis.

Wat houdt prepaid bij Lebara in? ›

Prepaid is bellen met een simkaart zonder abonnement. Je betaalt vooraf, dus je moet altijd zorgen dat er voldoende beltegoed op je kaart staat. Het voordeel is dat je met Lebara Prepaid zelf bepaalt met welk bedrag je wilt opwaarderen. Je hebt geen onverwachte kosten en loopt geen financiële risico's.

Kun je met Lebara prepaid ook internetten? ›

Mobiel internet in binnen- en buitenland

Je kan roamen uit je bundel binnen de hele Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Voor internet buiten deze landen heb je Lebara One of 10 = 30 nodig.

Hoe lang is Lebara geldig? ›

Beltegoed van Lebara is onbeperkt houdbaar. Wel moet je eens per 90 dagen bellen, sms'en, data verbruiken of opwaarderen.

Hoe lang is Lebara data geldig? ›

Het datategoed blijft geldig voor de duur van tot 30 dagen na activatie. De bundel wordt niet automatisch vernieuwd. Lebara producten zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en mogen alleen worden gebruikt voor niet commerciële doeleinden.

Hoeveel GB gebruik je gemiddeld per maand? ›

Hoeveel MB's je nodig hebt, hangt af van je eigen datagebruik. In Nederland ligt het gemiddelde aan dataverbruik zo rond de 750 MB per maand en bij sommige mensen zelfs tot 1 GB of hoger.

Welke sim only onbeperkt internet? ›

Welke providers hebben onbeperkt internet? Niet alle providers hebben sim only-abonnementen met onbeperkt internet. Alleen de providers Budget Mobiel, KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone bieden sim only met onbeperkt internet aan.

Wat is de goedkoopste sim only abonnement? ›

Het goedkoopste sim only onbeperkt abonnement is op dit moment via provider Budget Mobiel. Voor dit abonnement ontvang je sim only onbeperkt internet en bellen voor € 20,- per maand. Check bij deze provider of je voldoende hebt aan de internetsnelheid die Budget mobiel levert.

Is Whatsapp gekoppeld aan je simkaart? ›

Whatsapp is zo gemaakt dat het kan werken met alleen een telefoonnummer, je hoeft dus geen simkaart in je telefoon te hebben om Whatsapp te kunnen gebruiken.

Wat gebeurt er met je oude mobiele nummer? ›

Als een telefoonnummer komt te vervallen of wordt afgesloten, gaat het nummer terug naar de originele provider. Dat gebeurt trouwens alleen als het telefoonnummer met nummerbehoud door meerdere providers is overgenomen, anders blijft het nummer bij de originele provider.

Hoe lang gaat prepaid mee? ›

Prepaid tegoed is bij de meeste aanbieders onbeperkt houdbaar. Dat is als je regelmatig (bijvoorbeeld eens per half jaar) je telefoon gebruikt of opwaardeert. Doe je dat niet? Dan sluit de provider je telefoonnummer af en verlies je het tegoed.

Heeft Lebara 2G netwerk? ›

Heb je geen 4G simkaart, of gebruik je een telefoon die niet geschikt is voor 4G? Dan maak je automatisch gebruik van het 2G netwerk. Op dit netwerk kan je niet tegelijk bellen en internetten.

Hoe vaak moet je Lebara opwaarderen? ›

Prepaid tegoed: Lebara One

Je beltegoed is direct beschikbaar na opwaarderen en onbeperkt houdbaar. Je moet wel eens per 90 dagen opwaarderen, bellen, sms'en en/of data verbruiken. Na opwaarderen bel je 30 dagen gratis naar andere Lebara-nummers (maximaal 5.000 minuten).

Hoeveel 4G heb ik nog Lebara? ›

Dataverbruik checken op Android en iOs

Op Android check je heel makkelijk hoeveel mobiele data je per maand verbruikt. Ga hiervoor naar 'Instellingen' > 'Netwerk en internet' > 'Mobiel internet'.

Is Lebara Maandelijks opzegbaar? ›

Na 24 maanden wordt je abonnement automatisch omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement. Met een maandelijks opzegbaar abonnement blijf je lekker flexibel. Het abonnement wordt iedere maand verlengd met een opzegtermijn van 1 maand. Je betaalt €1,- extra.

Heeft Lebara een Dataplafond? ›

Wil je graag meer controle over je buitenbundelkosten? Schakel dan voor €0,50 per maand het dataplafond in op MyLebara. Met deze extra optie kan je geen mobiele data gebruiken als je databundel op is, en dus nooit extra kosten maken voor data buiten je bundel.

Wat is Lebara Unlimited 30? ›

All In NL - €30

*Bellen en sms'en van Lebara naar andere Nederlandse Lebara nummers binnen Nederland is 30 dagen gratis na de laatste opwaardering. Er geldt een fair use policy van 5.000 minuten en 5.000 sms'jes per 30 dagen. Na de gratis periode gelden de standaard Lebara tarieven voor mobiel bellen.

Wat is onbeperkt bellen Lebara? ›

Je krijgt standaard 150 belminuten en 150 sms'jes per maand. Voor maar 1 euro extra per maand bel en sms je onbeperkt.

Waar kan ik gratis Lebara simkaart halen? ›

Lebara, aanbieder van mobiele abonnementen en prepaid bellen en internetten, vergroot haar distributienetwerk. Vanaf nu zijn bij meer dan 215 tankstations van Shell Nederland de gratis prepaid SIM kaarten van Lebara verkrijgbaar. Deze hangen direct in het zicht in het cadeaukaartenmeubel van de Shell tankstations.

Hoe bevalt Lebara? ›

Categorieën
 • Lebara staat op plek 9 van de 13 beste bedrijven in de categorie Mobiele netwerkaanbieder op Trustpilot.
 • Lebara staat op plek 7 van de 12 beste bedrijven in de categorie Telefoonmaatschappij op Trustpilot.

Waarom geen internet Lebara? ›

Het is bijna zover: op 31 maart 2022 stopt Lebara met het verouderde 3G netwerk. We gaan dan verder op 4G. Dat netwerk is veel sneller, veiliger én stabieler. In dit blog leggen we uit hoe je checkt of je simkaart, telefoon en instellingen klaar zijn voor 4G.

Hoelang duurt nummerbehoud Lebara? ›

Nummerbehoud is altijd gratis. Bestel een gratis Lebara simkaart. Binnen 2 werkdagen heb je 'm in huis.

Wat is het opwaardeer nummer van Lebara? ›

Sms voor je opwaardeert NL naar 8800. Je krijgt na het opwaarderen direct je gratis data.

Heeft Lebara Unlimited data? ›

Lebara Unlimited biedt bundels van Lebara waar alles in zit: belminuten, mobiel internet en SMS voor zowel nationaal als internationaal gebruik. Zodra je betaling binnen is, krijg je direct een scherm te zien met de opwaardeercode.

Wat is het beste Sim Only abonnement met internet? ›

#1 Ben sim only

Ben beschikt niet over een eigen netwerk, maar maakt gebruik van het grootste mobiele netwerk in Nederland, namelijk dat van T-Mobile. Het scoort in het tweede kwartaal van 2022 een nette 9,3/10.

Wat zijn de beste Sim Only providers? ›

KPN mag zich de provider met het beste sim only netwerk noemen. KPN kwam afgelopen januari uit het Opensignal mobiele netwerk onderzoek als snelste uit de test. Na drie jaar T-Mobile op de eerste plaats, neemt KPN het stokje over.

Wat voor bedrijf is Lebara? ›

Lebara is een mobiele provider opgericht om voordelig te kunnen bellen naar het buitenland. Lebara biedt zowel prepaid als sim-only abonnementen aan en geeft klanten de flexibiliteit om hun abonnement maandelijks aan te passen zonder extra kosten. Bellen, sms'en en internetten doe je op het netwerk van KPN.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 6367

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.